Stokları Serelim

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Öne çıkan konu #10,581
Benimde ilk (şu an için son) makinem, kızım doğmadan almıştım fotoğraf çekerim bol bol diye. İlk 2 sene baya kullandım ama sonrasını telefonlar devraldı. Dediğiniz gibi üstadım video gerçekten iyi çekiyor lakin fotoğraf konusunda yorum yapacak bir bilgim sıfıra yakın lensin değişip değişmediğini bile bilmiyorum :) bir tek flaş var dışarıdan takılan aparat oda biraz tuhaf duruyor.
Lens değişebiliyor. :)
P.S: Kzınız, analı-babalı, sağlıkla büyüsün :)

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Biraz abartmış olabilirim :saskinx: ama dayanamadım.

Bu güzellikler için @MoonDance Emre Hocam'a ne kadar teşekkür etsem azdır. Özellikle fırçalar ah o fırçalar :)

Koku gidericim bitince Fra-Ber'e bir şans vermek istedim. Ürünün kokusunu pek birşeye benzetemedim bakalım araç içinde nasıl bir etki bırakacak.

Trendyol'da indrime girince kuponda olunca bagajda bulunsun diye aldım. Hızlı bir toz almada işe yaracaktır.

Son Ceviz bittiğinde :aglax:, son sprey kuruduğunda emboli citrus washın yenilebilir birşey olmadığını anladı ama ne yapsın en iyi f/p alternatifi buydu.

Son olarak forumun yeni favorilerinden Selsil ile kapanışı yapıyoruz.
Maşallah güle güle kullan

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli

afkazankayaa

Usta Detaycı
Üye
İl
Kırşehir
Hayirli olsun lastikleriniz bende gecen hafta 225/45/17 ve 245/40/17 ebatlarini aldim kislik snowproof.Ben cok memnun kaldim kisliklardan 10 ay once petlas almistim daglar kadar fark var arasinda.Yazi bekliyorum wetproof alcam yazliklar icinde.
Hocam bundan sonraki kış lastiği alımınızda aklınızda bulunsun ön ve arkaları aynı yani 225 45r17 alın. Kışın genişlik ne kadar artarsa o kadar sıkıntı yaratır size. Önerileni de odur kitapçıkta. mb forumda da amg jantlı 204/207/212/205/213 sahipli kullanıcılar öyle kullanırlar. Yazın tabi ki arkalara 245 40r17 takmanız gerek şu an olduğu gibi.

fletner

Amatör Detaycı
Üye
Hocam bundan sonraki kış lastiği alımınızda aklınızda bulunsun ön ve arkaları aynı yani 225 45r17 alın. Kışın genişlik ne kadar artarsa o kadar sıkıntı yaratır size. Önerileni de odur kitapçıkta. mb forumda da amg jantlı 204/207/212/205/213 sahipli kullanıcılar öyle kullanırlar. Yazın tabi ki arkalara 245 40r17 takmanız gerek şu an olduğu gibi.
Hocam jant et degeri farkli oldugu icin 225 lastik takinca arkalara bu kez janti surtme gibi sorunlarla karsilasabiliyorsunuz jant bir miktar disarda kaliyor lastige gore.Boyle olunca hem goruntu guzel olmuyor hemde jantlara zarar verme durumu ortaya cikabiliyor..Keske offsetli jant olmasaymis fiyat olarakta baya farkediyor.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Teşekkürler ilk nokian tecrübem olacak.

Teşekkürler İdris ebatlar döşeme yolda biraz üzüyor sert geliyor

DENİZLİ
Memnun kalacağını düşünüyorum. Ben hayatım boyunca 3 farklı nokian kullandım hepsini de çok beğendim. Z G2 ve WR'ı hiç unutamıyorum. WR'ları Forester Turbo'da kullanmıştım. Bir kış günü buz üstüne park etmişim, araçtan inip yere totomun üstüne yapışınca buz olduğunu anlamıştım :D

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Memnun kalacağını düşünüyorum. Ben hayatım boyunca 3 farklı nokian kullandım hepsini de çok beğendim. Z G2 ve WR'ı hiç unutamıyorum. WR'ları Forester Turbo'da kullanmıştım. Bir kış günü buz üstüne park etmişim, araçtan inip yere totomun üstüne yapışınca buz olduğunu anlamıştım :D
Teşekkürler Detail Men senin tecrubelerine her zaman güvenirim.

Hayırlı olsun Süleyman abi. Çok güzel görünüyorlar.

Merak ettiğim bir lastik doğrusu. Yorumlarını merak ediyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkürler Can yorumlarımı paylaşırım.

DENİZLİ