Stokları Serelim

batikankodak

Usta Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ/Çorlu

Geri dönüş mü diyelim, son çırpınışlar mı bilemedim. Kendime bir kaç ay süre verdim, olmazsa satılık bölümünde görürsünüz ilanları. :)
Hayırlısı olsun , bende çoğu benzer ürüne bakıyordum ama kendime yaz yaklaşmadan almayacaksın diye söz verdim.Bu arada paketleme baya iyi duruyor, reklam gibi olmazsa nerden almıştınız ürünleri ?

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul

Geri dönüş mü diyelim, son çırpınışlar mı bilemedim. Kendime bir kaç ay süre verdim, olmazsa satılık bölümünde görürsünüz ilanları. :)
Hayırlı olsun, tek otomobil için çok fazla ürün almışsın gibi gözüküyor. Birkaç otomobil varsa da yine de bitirmek çok zor. Hayırlısı olsun :)
Bende bir süredir yeni ürün almıyorum. Eldekileri eritmeye başladım. İhtiyaç oldukça ürün alacağım.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
@ege üstadım bende yakaladım bir kaç birşey:)
Arexons bauhaus dan

ohh miss ucuz ucuz . güzel detaylarda olsun . hayırlısıyla yeni araca kısmet desene üstadım.

Şöyle bi stok bırakıyım fırsat bulursam uygulamasınıda en kısa sürede yapacağım :)

@occan, bey hayrlı olsun. maşalllah maşallah maşallah. yıldızı yeter. güzel günlerde bol detaylı uygulamalrda agız tadıyla binin kullanın inşallah.

iyi detaylar.