Stokları Serelim

batikankodak

Usta Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ/Çorlu
Öncelikle çeyizimizi şöyle paylaşalım . Ortak alıma yetişemediğim için kendim alıyım dedim . Alma sebebim ise 2-2,5 yıldır aynı havluları kullanıyorum ve havlular yazın sonundan beri sanki performanslarını yitirdi,tabi kullanmaya bağlı ve yıkamaya bağlı olarak normal geliyor. Açıkçası birkaç kere deterjanlı ve yumuşatıcılı yıkadım ,ondan sonra azaldığını fark ettim yada psikolojik olarak öyle hissediyorum her neyse.

Basitçe anlatmak gerekirse en sağdaki gri ve ortadaki mavi bez dışında masaya sığması için hepsi 4 e katlı hali.En soldaki sarı 90/60 . Tek taraflı bez.
yanındaki gri 500 gsm ,üst taraftaki mavi - mor 400 gs , diğer küçük mavi (35*35 , 350 gsm ve aracın konsolu için aldım )

Yeşillerin 2 si klima menfezi için ve ultra ince küçük yerler için aldım ,bezler de 25*25. Elim biraz büyük olunca büyük bezle tam olmuyor gibi hissediyorum.bu yüzden küçük bez tercih ettim

Yeşilin yanındaki mavi (sanırım cidden çin malı, pek kalitesi yok gibi ), 30*70 . Ve en sağdaki tay tüyüne benzer yumuşak ve garip bi dokusu var ve oda 30*70 boyutunda.Onu da camlar için aldım

Açıkçası çoğu kişi birden bu kadar bez fazla gelcek diye düşünebilir, normalde kendime motor almayı planlıyordum ( başta banka yüzünden daha sonra sınavlarım dolayısı ile 2 hafta erteledim almayı) 0 km olacağı için temiz bezle başlıyım dedim. O ortadaki mavi bez ve 2 tane yeşili ve evden de 1/2 taneyi daha motor için kullanmayı düşünüyorum
Ayriyeten evde daha 3/4 tane daha 0 km 40*40 bezim olacaktı.Onları koyamadım ama yine orta kaliteler.

Bezlere ayriyeten 2 tane jant fırçası. Resimlerini şöyle bırakıyorum

1 tane parmaklı çift taraflı yıkama eldiveni ,

Sadece evde denediğimde mavi tarafını daha yumuşak buldum,gri kısmı daha kısa tüylü peluş gibi duruyor. Araç için kullanmayı düşünüyorum fakat eğer beğenmezsem yada çizecek gibi olursa kullanım alanını hop motor için kaydırabilir yada sadece jantlar için kullanabiliriz.Parmaklı olması jantlar için kolaylık olacak gibi

Bunlara ek yine jantlar için aldığım çinli mavi kil

Ayriyeten 5 tane sarı sünger , 2 tane de lastik parlatma takozu aldım

Ve gelelim son eşya yani 5 li fırçamıza.Aslında evde 1 set at kılı mı her neyse ona benzer bişeyli fırça setim var. Yeni gelenlerin kılları ise naylon.Bunları da evdekilere ek aldım . Daha sert olduğu için genellikle motor - jant gibi şeylerde kullanmayı düşünüyorum . 1 tanesini de ev için ayırdım .

Gelelim fasulyenin faydalarına, Siparişi 7 ocak akşamında verdim ve 27 akşam üstü teslim edildi , 20 gün gibi iyi bi sürede teslim almış oldum .Ayriyeten hepsi kargo dahilinde 39,5 $ tuttu ve teslim alırken gümrük gibisinden 16,5 tl para ödedim

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya

Meguiars tan sonra en sevdigim marka Turtle Wax kalite ve Ekonomik acisindan begeniyorum.

Cinli Seramik Plastik aksamlarda denemek icin aldim.

Kardeşim hayırlı olsun, @bugrahongul nın hep önerdiği ama benimde çok denemek istediğim ama bir türlü kısmet olmayan pasta grubu