Stokları Serelim

Franquaz

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Antalya
@MikroMarket ten kampanyada aldığım 2 adet spark kurulama havlum ve 3 lü cam bezim geldi.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güle güle kullanın, spark ın kullanımından memnun musunuz ? Cam için mi kaporta için mi.. Bende kurulama havlumu yenilemek istiyorum. Karar veremedim henüz

Keyifli forumlar

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
üstad ; doktorun önlügünün dış üst cebinde askı aparatıyla takılı olan fener gibi duruyor.
onlarda genelde bir mümessilin hediyesi olur. gülen yüz.
arka anahtar koruyucu siyah silikon, yapısı geregi yıpranacak gibi duruyor. pek tırnak dayanımı gözlemlemedim. yumuşak ve ezilmeye müsait.
takma mandalı inişte daralıyor ve bu bölüm kalem en çapından küçük kalmış ki buda sag sol kayma yapacak ve çizim sergileyecek akabinde turuncu baglantı çemberinde atma ve bu sebeple kendi korumasında sürtünmeyle nikel soyulması yapacak gibi .
gözümde bi an canlandı bunlar. gülen yüz.

iyi detaylar.

bahtitopal

Usta Detaycı
Üye
Güle güle kullanın, spark ın kullanımından memnun musunuz ? Cam için mi kaporta için mi.. Bende kurulama havlumu yenilemek istiyorum. Karar veremedim henüz

Keyifli forumlar
Her ikisi içinde kullanıyorum şöyle söyleyeyim work stuff,purestar, ve L.e gibi premium bezlere190 TL + para vermek istemiyorsanız ,biraz bütçe dostu olsun idare etsin diyorsanız, spark onlardan çokta aşağı kalır yani yok.Tabiki kalite farkı var ama fiyat performans arıyorsanız adresiniz spark. hb aracımı tek seferde kuruluyor.diğer bezlere göre biraz sert gibi geldi ama boyayı çizme testi yapmadım.son yıkamada da gözle görülür bir çizik bıraktığını görmedim.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi