Stokları Serelim

bahtitopal

Usta Detaycı
Üye
Öne çıkan konu #11,081
koçtaşta gezerken gördüm 429 yazıyordu teşhir olanı.çalışan arkadaşlardan biri gelip abi kutulu var dedi depo da getirdi.üye kaydınız varsa 319 a geliyor dedi.bende hortumla araba yıkayacağıma makina ile yıkarım dedim.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
koçtaşta gezerken gördüm 429 yazıyordu teşhir olanı.çalışan arkadaşlardan biri gelip abi kutulu var dedi depo da getirdi.üye kaydınız varsa 319 a geliyor dedi.bende hortumla araba yıkayacağıma makina ile yıkarım dedim.

Hayırlı olsun hocam :) ben de aynı düşünce ile almıştım fakat bu ürünle malesef şampuanlı aracı durulama zulüm :D bu sebeple artık fl takıp köpük makinesi olarak kullanıyorum :D araç aşırı kirli olduğu zamanlarda uğraştırsa da tazyiği kir sökmede hortuma göre çok daha fazla yardımcı oluyor.

aldığınız fiyat gerçekten bedava :) güle güle kullanın

bahtitopal

Usta Detaycı
Üye
Hayırlı olsun hocam :) ben de aynı düşünce ile almıştım fakat bu ürünle malesef şampuanlı aracı durulama zulüm :D bu sebeple artık fl takıp köpük makinesi olarak kullanıyorum :D araç aşırı kirli olduğu zamanlarda uğraştırsa da tazyiği kir sökmede hortuma göre çok daha fazla yardımcı oluyor.

aldığınız fiyat gerçekten bedava :) güle güle kullanın
teşekkür ederim. yani arabam öyle ağır kirlenmez sürekli boya koruma ürünleri cila vs ile desteklediğimden. kapalı otoparkım var ve tam girişinde su musluk var makinayı bu fiyata değerlendirmek lazım di:) yoksa tabiki çok yeterli bir makina değil.dediğim gibi hortumla şampuanı arabadan atmak daha zahmetli olurdu :)

batikankodak

Usta Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ/Çorlu
Hayırlı olsun hocam. Lucullan mağazasından aldınız galiba hepsini. Hepsi için tek kargo ve tek vergi ücreti ödediniz değil mi?
Ocak 7 de sipariş verdim 28 i bana teslim ettiler . Bez , sünger ,fırça vs vs almıştım yani nerdeyse hepsi kumaş . Toplamda 40 $lık ürün almıştım aliexpressden . Türkiyeye gelip gümrük olarak ürünü teslim alırken 16,5 tl vergi ödedim . Eğer hepsini tek satıcıdan alırsanız tahmini 16/20 arasında vergi tutuyor ve tek kargo ücreti ödenmiş oluyor . Ama farklı farklı olursa gönderim ücreti kesinlikle artıyor fakat vergiyi tam bilmediğim için o konuda bişey diyemiyorum.