Stokları Serelim

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Öne çıkan konu #11,781
Aracıma ilk defa böyle bir katkı koyacağım. Bu markayı tercih etmemin sebebi İnternette izlediği ve araştırdığım kadarı ile Liqui Moly’nin katkılarının diğer katkılara pek benzemiyor olması. Aslında Speed tec’i de çok merak ediyordum. Uzun yola çıkmadan evvel bu iki katkıyı da depoya dökmek istedim. Ancak Liqui Moly ile görüştüğümde bu iki katlının aynı anda kullanılmaması gerektiğini söylediler.
Yaklaşık 2000 km sonra da onu deneyeceğim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hk80

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
hayırlı olsun hocam.
Flowey ile nasıl iletişim kurdunuz ya da nereden nasıl aldınız? Yazdığımda görüldü atıp duruyorlar beni sinir ediyorlar :) en son ürününüze de size de diyesim var :D direk sitesinden alma isteğim var ama yollamayacaklar diye korkuyorum. 1-2 haftada gönderim yapmışlardı bazı kişilere.
Selâm, ben direk kendi sitelerinden satın aldım. 2 günde gönderdiler. WhatsApp üzerinden iletişim kurdum.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Wizard Havlular icin @Brindabella kardesime Tesekkurler öyle bir kargo yapmiski 10 Dk acmayla ugrastim :komik:

Bunlarida Carsi Pazar gezerken buldum @Murat :)<3

Eşin sorarsa, en baştaki sırt kaşıma fırçası, kırmızı saplı olanlar kalorifer fırçası, waxlar after shave kremleri, 3lü fırçalar ayakkabı fırçaları, poşetteki padleri yıkanırken kese atmak için kullanıyorsun, ortadaki makyaj lambası, clay bar ise yatmadan önce uygulanan çamur maskesi, sarı su parke temizleyici, pembe su cam temizleyici, shiny garage aslında traş köpüğü, mavi bezler plaj havluları, kırmızı bezler saç kurulma havlusu, wash n wax da duş jeli dersin.:D:D:D Zira orada servet yatıyor. Bunları ben alsam ve ne ödediğimi söylesem, yatacak yer arardım kendime :D:D

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Eşin sorarsa, en baştaki sırt kaşıma fırçası, kırmızı saplı olanlar kalorifer fırçası, waxlar after shave kremleri, 3lü fırçalar ayakkabı fırçaları, poşetteki padleri yıkanırken kese atmak için kullanıyorsun, ortadaki makyaj lambası, clay bar ise yatmadan önce uygulanan çamur maskesi, sarı su parke temizleyici, pembe su cam temizleyici, shiny garage aslında traş köpüğü, mavi bezler plaj havluları, kırmızı bezler saç kurulma havlusu, wash n wax da duş jeli dersin.:D:D:D Zira orada servet yatıyor. Bunları ben alsam ve ne ödediğimi söylesem, yatacak yer arardım kendime :D:D
:komik::komik::komik::komik::komik:

Yorum Efsane abi soyle birsey var Hatun Memlekette abi Rahat rahat stok seriyorum birseyler aliyorum hatta eve de gec geliyorum :komik: