Stokları Serelim

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Bir kaç yıl önce alamadığıma çok üzülmüştüm
Sonunda s100 lendik
Yolda canı sıkılmasın diye yanına bir de detay fırçası ekledim
Fırçayı da çok beğendim, extra yumuşak
Bende pek yok ama piano blackleri bol olanların kesinlikle edinmesi lazım

Emekleri için @Murat hocama teşekkürler

Son düzenleme:

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Ürünleriniz hayırlı olsun, Flowey sitesinde kargo bilgileri giriliyormu acaba?? 12 sinde sipariş verdim durum hala paketleniyor olarak gözüküyor.
Yok girilmiyor hocam. Benim siparişler dün teslim edilmiş işyerine ben bugün gördüm. Siteden baktığımda paketleme aşamasında görünüyor.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Bunun olayı nedir hocam? Carnubau oranı mı, sentetiklik durumları mı :) Bilt hamber markasına karşı bir fetişistlik var bende sanırım :)
Vallaha o fetişistlik olayı bende de var. Foruma özel bir kampanya olsa hepsinden alır koyarım kenara yalan yok. :cool:

Ürüne gelince reçine içeren ve dolgu yapan bir wax olduğunu iddia ediyor firma. Aynı zamanda kaportada herhangi bir yerde boya atması var ise o bölgede korozyonu da engellediğini söylüyor. Tek başına pek dayanım sağlayacağını düşünmüyorum. Ancak hem markaya olan sempatimden hem de çok eskiden beri aklımın bir köşesinde olup da bir türlü almadığımdan bu ürüne karşı ayrı bir düşkünlüğüm vardı. Bakalım fırsatını bulduğumda hem orbital makine ile hem de el ile uygulamasını yapacağım.

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bende whatsapp hatları üzerinden görüştüm çarşamba günü kargoya verilecek bilgisi verildi bugün hazırlanıyormuş. 12 haziranda geçtim siparişi
Benim ürünler halen gelmedi, istanbul için çok üzün sürdü sanırım bir problem var... @FloweyTurkiye