Gönül isterdi ki tabanca ve namluyla beraber paylaşayım ancak onlarda biraz daha gecikme mevcut gibi, haftaya perşembeye yetişirse bende denemiş olurum. Sanayi tipi makine kullandığım için maalesef foam lance veya değişik tabancaları kullanamıyordum. 1.5 sene önce adı lazım değil bir distribütör sattıkları markanın FL'sini getirdi. Getirdiklerinde de dediler ki sanayi tipi makinelere de uygun olacak. 1.5 sene bekledikten sonra bir hobi kullanıcısı olarak yıkamacı özel set ile birlikte alabileceğim söylendi. Elimde çeşit çeşit marka ve bu markaların ürünleri varken bu bahsedilen distribütörün sattığı markadan bir çok üründen 5'er litre almam gerektiğini gördüm. Hatta iletişime de özelden geçilmesine rağmen bir dosya gönderildi inceledim ancak orada da fiyat yazmıyordu. Set içerisindeki ürünler ve bu sistem tanıtılıyordu. Benim kafa da attı sonraki gün gidip tabancayı söküp girişini inceledim. Eldeki kılavuz pafta takımının diş ölçeri vardı, onunla dişleri ölçtüm kumpasla ölçtüm ettim derken ucun zaten uyumlu olmadığını anlamam çok sürmedi. Nasıl yapar ederiz diye bir kaç gün geçirdikten sonra herkes hallederiz dedi girdik bir işe. En son benim hortumu makineden de söktüm tabancaya girecek ağzı rakorcuya kestirip m22x1.5 uç bastırdım (bu arada 20 lira tuttu

) şuanda tabancayı bekliyorum. Eğer elime ulaşır ve sorun yaşamazsam, bu konu hakkında konu açıp kimseyi tekel sisteminden almak zorunda kalmadan neler yapılabileceği hakkında ufak bilgiler ve ürün linkleri ekleyeceğim. Neyse çok uzattık ancak bearforce alacaktım en azından kwazarla elde atmaktan iyidir derken bu sinirle yapıştırdım MJJC Cannon S'i. Uç kısmı 1/4 quick plug olarak geçiyor. Kargo algı vergi derken 460 TL tuttu, siparişten tam 13 gün sonra elime ulaştı. Aliexpress üzerinden MJJC Official Store'den alındı. 4px ile kargolandı ve ülke içerisinde de bildiğiniz gibi Aras kargo ile geldi.