Stokları Serelim

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Öne çıkan konu #12,701
Selam arkadaşlar.

Detay ürünleri konusunda ayda 5-6 defa alışveriş yapıyorum. Hiç birinde fırsat bulamadım paylaşmaya. Son siparişimi Parlatan Adamlar'dan geçtim. Daha ürünler kargoya bile verilmedi ama ben aldıklarımı paylaşmak istedim. Uzun zamandır aracıma hızlı cila kullanmaktayım. Katı Wax deneyimim olmadı. Sıvı Wax ilk defa deneyeceğim. Umarım memnun kalırım. V-Floc ise arada kova ile yıkamaya vakit bulursam diye aldım. Ayrıca Interior Cleaner arayışım vardı bu sefer değişiklik olsun diye Good Stuff marka aldım. Pazaryeri satışlarım için Valet Pro Advanced Interior Cleaner aldım ama kendi aracımda deneyip denemeyeceğimden emin değilim. Son olarak bezin rengini eşim sever diye aldım hem de denemek istedim. :)

Vonixx Carnauba Plus'ın 1.5 LT'liği 191 TL civarındaydı, V-Floc ise 3 LT'de 196 TL civarındaydı. Carnauba Plus'ı 1.5 LT almak isterdim ama son zamanlarda çok fazla para harcadım malzemelere. Hanım kesecek beni daha fazla harcarsam çünkü bebek bekliyoruz Allah nasip ederse. :)

Ayrıca son olarak bu Wax'ı rahat uygulamak için Uygulama Eldiveni/Pedi veya Applicator ile birlikte silmek için bez önerir misiniz ?

Mert

Öncelikle Allah analı babalı büyütsün inşallah.

Sanırım Wax ı uygulama için pad önerisi istemişsiniz.

Befar Pasta Cila El Pedi Fiyatları ve Özellikleri

Bu ürünü kullanabilirsiniz. Meguiars ın da bir pad i var kendi sitesinde 17 lira ama çok naylonumsu bir pad ben çok sevmiyorum. Uygulama eldiveni ile ne demek istediniz anlayamadım onun için pad önerdim.

Cilayı silmek için de temiz ve dokusu çok bozulmamış mikrofiber iş görecektir. Fakat çok uzun tüylü havlu gibi olanlar satılıyor bazen cila silme bezi olarak, yapıları daha çok kurulama havlularını andıranları kastediyorum, onları ben çok sevmiyorum. Çok kaliteli uygulama merkezleri bile Bimde satılan orta uzun tüylü mikrofiber kullanıyorlar silmek için.

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Detail işlerine geri döndükten sonraki ilk alışverişim. Valet Pro tente temizleyici ve tente koruyucu.

Sanırım halılarda da kullanılabiliyormuş, @Detail-Box Görkem'in söylediğine göre.

Kaç yıldır alışveriş yapmıyor olmama rağmen bir whatsapp mesajıyla indirim yapan @Detail-Box a teşekkür ederim tekrardan.

Son düzenleme:

aramazmert

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öncelikle Allah analı babalı büyütsün inşallah.

Sanırım Wax ı uygulama için pad önerisi istemişsiniz.

Befar Pasta Cila El Pedi Fiyatları ve Özellikleri

Bu ürünü kullanabilirsiniz. Meguiars ın da bir pad i var kendi sitesinde 17 lira ama çok naylonumsu bir pad ben çok sevmiyorum. Uygulama eldiveni ile ne demek istediniz anlayamadım onun için pad önerdim.

Cilayı silmek için de temiz ve dokusu çok bozulmamış mikrofiber iş görecektir. Fakat çok uzun tüylü havlu gibi olanlar satılıyor bazen cila silme bezi olarak, yapıları daha çok kurulama havlularını andıranları kastediyorum, onları ben çok sevmiyorum. Çok kaliteli uygulama merkezleri bile Bimde satılan orta uzun tüylü mikrofiber kullanıyorlar silmek için.
Oncelikle guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim. Uygulama eldiveni/pedi demek istemistim. Pedlerde ele gecirilenler oluyor ondan dolayi. Attiginiz linki inceleyecegim. Purestar ve work stuff marka bez aldim onlari deneyeyim diyorum silmek icin.

Aslinda sunun gibi bir urun kastettim:

n11.com'dan CarPro Microfiber Applicator – Mirofiber Seramik ve Wax Pedi seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
CarPro Microfiber Applicator – Mirofiber Seramik ve Wax Pedi Fiyatları ve Özellikleri

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Oncelikle guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim. Uygulama eldiveni/pedi demek istemistim. Pedlerde ele gecirilenler oluyor ondan dolayi. Attiginiz linki inceleyecegim. Purestar ve work stuff marka bez aldim onlari deneyeyim diyorum silmek icin.

n11.com'dan CarPro Microfiber Applicator – Mirofiber Seramik ve Wax Pedi seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
CarPro Microfiber Applicator – Mirofiber Seramik ve Wax Pedi Fiyatları ve Özellikleri
Söylemiş olduğunuz havlu uygun gibi resimlerinden anladığım kadarıyla.

Linkini atmış olduğunuz tarzda bir ürün hiç kullanmadım. Sıvı wax uygulayacaksınız sanırım, attığınız linkteki ürün waxı içine çekip sertleşmedikten sonra kullanılabilir gibi .

Dediğim gibi ben hiç tecrübe etmedim, tecrübe eden biri varsa belki o daha iyi yardımcı olabilir.

Onur40

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Kırşehir

MİKROFİBER PED | SuperClean
Sıvı wax uygulamak için bu ürünü de tercih edebilirsiniz

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Üstat bunla sadece srp tarzı wax olayı nasıl olur şip-şak hemen bitsin kol gücü yoruyor artık
Hocam cok pratik olur elle dairesel hareket yapmak ister istemez yoruyor özellikle bir garajin yoksa daha zor hele kisin sogukta kati Wax i benzinlikte uygulamak tam bir ata sporu :)