Stokları Serelim

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

Yıl ın İlk Stok Paylaşımı ve Ürün Alimi 2022 de Kullanmadigimiz Ürün Kalmayacak Galiba Arkadaşlar Bol Testli Günler sizi Bekliyor.

K2 Pro lari Cok Merak ettim özellikle Sigma ve Roton En kisa Zamanda Testlerini Paylasirim Beklemede Kalin.

İlk İzlenim Olarak Jant Fircalarini da begendim.

Bu Arada @Tonyukuk07 Teşekkurler Şimdiden size de Bol Kazançlar Dilerim.

Mehmet 51

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Niğde

Yıl ın İlk Stok Paylaşımı ve Ürün Alimi 2022 de Kullanmadigimiz Ürün Kalmayacak Galiba Arkadaşlar Bol Testli Günler sizi Bekliyor.

K2 Pro lari Cok Merak ettim özellikle Sigma ve Roton En kisa Zamanda Testlerini Paylasirim Beklemede Kalin.

Kesene bereket maşallah stok kalmamış almıssin harika

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Ufak bir trailer olsun tum ürünleri deneme şansım olmadı henüz ama roton muthis çalışıyor

Hayırlı olsun güle güle kullanın test sonuçlarını bekliyoruz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara

Çok fazla test bekliyoruz hocam :)

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara

Feynlab eldiven ve V-floc şampuan için @Sefa46 hocama teşekkürler.

Feynlab eldiven Gyeon eldiven ile çok benzer sanki biraz daha hafif gibi. Henüz yıkama yapmadım sadece ilk izlenimim. Kaliteli duruyor.

Vonixx V-floc şampuan benim için son zamanlardaki en sürpriz ürün diyebilirim. Ürünün arkasında made in BRAZIL yazıyor, öyle Youtube 'da çok inceleme de bulamamıştım. Sefa hocam hediye etmişti şimdi tekrar aldım. En sevdiğiniz şampuanlar başlığında detaylarını yazarım. Çok memnunum.

Sonax Ceramic ultra slick detailer ise bugün ilk kez kullandım. Yıkama sonrası kurumuş su lekelerini temizledi. Yüzeye parlaklık ve derinlik kattı. Çok kolay uygulanıp silinebiliyor. Genel olarak Quick detailer 'ı, Quick wax dan daha çok seven biri olarak yeni quick detailer'ım olabilir. Duşakabin testi yapıyorum. Dayanımı nasıl olacak takipteyim. Duşakabinin bir yüzeyine Sonax, bir yüzeyine soft99 smooth egg platinium, bir yüzeyine de Turtle wax sealant sıktım. Diğer iki ürün QD değil, Qw farkındayım sadece dayanımını gözlemlemek için yaptım.

Son düzenleme:

kizmazfatih

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
Hayırlı olsun güle güle kullanın test sonuçlarını bekliyoruz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
sefa hocam ne yaptın bizde alıcaktık bişey bırakmamışsın bize :d k2 pro'lar piyasasının akış yönünü değiştirecek gibi duruyor f/p arayanlar için birebir ürünler.

Rodosto59

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
TEKİRDAĞ

Maşallah sefa hocam. K2 pro lari merakla bekliyoruz.
Ayrıca internet satış sitesini bulamadım yardımcı olur musun.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Kesene bereket maşallah stok kalmamış almıssin harika
Tesekkurler kardesim beraber kullanacagiz zaten :)

sefa hocam ne yaptın bizde alıcaktık bişey bırakmamışsın bize :d k2 pro'lar piyasasının akış yönünü değiştirecek gibi duruyor f/p arayanlar için birebir ürünler.
Hocam stok çok gel beraber kullanalim :)

Maşallah sefa hocam. K2 pro lari merakla bekliyoruz.
Ayrıca internet satış sitesini bulamadım yardımcı olur musun.
Testler an itibari ile başlamistir :) Ürün konusunda @Tonyukuk07 ile irtibata gecebilirsiniz hocam zaten aciklama yapacaktir.

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
1. Şirketimden ikramiye aldığım için badboys neon jant temizleyici ve carpro süet bezi ( ömer abinin YouTubedeki carpro fog fight ürünün videosunda süet bezi işe yaradığı için) aldım hemde beleş

2. Amazondan 79tlye aldığım nasiol glass shıeld, üretim tarihi ocak 2022'dir ve Raf ömrü 2 yıl yazıyor.

3. Instagram'da taşdemir boya yılbaşı çekilişten kazandığım gyeon battle ( ilk defa şansıma çekilişi kazandım )

4. Eboyamda m700 alacaktım ama satıcıya sordum stk tarihi mart 2022deymiş o yüzden fireball wax off ve reborn N11 kuponla aldım.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
1. Şirketimden ikramiye aldığım için badboys neon jant temizleyici ve carpro süet bezi ( ömer abinin YouTubedeki carpro fog fight ürünün videosunda süet bezi işe yaradığı için) aldım hemde beleş

2. Amazondan 79tlye aldığım nasiol glass shıeld, üretim tarihi ocak 2022'dir ve Raf ömrü 2 yıl yazıyor.

3. Instagram'da taşdemir boya yılbaşı çekilişten kazandığım gyeon battle ( ilk defa şansıma çekilişi kazandım )

4. Eboyamda m700 alacaktım ama satıcıya sordum stk tarihi mart 2022deymiş o yüzden fireball wax off ve reborn N11 kuponla aldım.

Hayırlı olsun bathe iyi şans varmış bu arada bb neon biraz agresif jantlarda koruma varsa sokebilir bilginiz olsun

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hayırlı olsun hocam. Ömer Salih detay duayenidir, çok püf nokta öğrendim ondan. Çok kıymet verdiğim bir dostumdur.
Bu arada Fireball şişeler efsoymuş:komik:
EyvAllah teşekkür ederim
Evet doğrudur ondan sayesinde bir kaç ürünleri almıştım.
Fireball şişeleri boğaziçi kolonyasına benziyor dimi