Stokları Serelim

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Guzel makina hocam gule gule kullan yardimci olabildiysek ne mutlu bize :)
Sefa Hocam merhaba,

bir önceki mesajımda yazmıştım. @MagicofOz sormuş;

Meg ceramic liquid wax uygulanmış araca, yıkama sonrası Meg QD kullansam sorun olur mu, yoksa QW mi kullanayım. QD ceramic liquid wax ın ömründen çalar mı diye ?

Ben de konu Meg olunca Sefa hocam cevaplasın dedim.:)

aramazmert

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Selam arkadaşlar. 2022 yılının kendim için ilk alımını yaptım. Aldıklarım;
1. Autobrite Direct Tyre Gloss 5 LT (İlk defa kullanacağım denemek için aldım inceleme konusu gelecek.)
2. Valet Pro Classic APC 5 LT (Daha önceden de kullanıyordum.)
3. Autobrite Direct Purple Velvet 500 ML (Ürünü geçen aylarda konusunu açtığım Autobrite'ın Top Gloss cilasını uygulamadan önce kullandım ve çok beğendim o yüzden 2. şişeyi aldım.)
4. Autobrite Direct Magifoam 500 ML (İlk defa kullanacağım forumda incelemesi var. Başarılı bir ürün olduğu için aldım.)
5. Polytop Equinox 500 ML (İlk defa kullanacağım denemek için aldım inceleme konusu gelecek.)
6. Fireball Tire (Gloss) SiO2 500 ML (İlk defa kullanacağım denemek için aldım inceleme konusu gelecek. En üzüldüğüm bu oldu. Ürünü aldığım firma saolsunlar ellerinden geldiğince iyi paketlemişler fakat şişenin alt kısmı bildiğiniz çatlaktı. Haliyle akmıştı. Kurtarabildiğim kadarını kurtardım ve istemeyerekte olsa harici bir şişeye aldım.)

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ürün Poseti ve Etiketler guzel olmus Adem Hocam Simdiden Bol Kazanclar dilerim :)
Teşekkür ederim Sefa hocam :gulumsemex: Elimden geldiği kadar özenli birşeyler çıkartmaya çalıştım beğenmene sevindim :sırıtan1:
Hayırlısı olsun Adem hocam, dağın görünen yüzü sanırım :) satış konusunu bekliyoruz..
Teşekkür ederim Erçin Hocam :gulumsemex: Bu tek başına yapabildiğim paketlemenin görseli :) Satış konusu en kısa zamanda gelecek İnşallah:)
Hocam hayırlı olsun. Her ürünün fiyatını ama özellikle jant temizleme fırçasının fiyatını merakla bekliyorum.
Teşekkür ederim Hocam :gulumsemex: En kısa sürede satış konusu açacağım :)

ErkanBener

Amatör Detaycı
Üye
İl
Gaziantep
Hayırlı Olsun Hocam Bol Kazançlı İşler ve Güzellikler dilerim.Güze Ürunler Şeyh imin maliyetine getirdigi ürünlerin önü kesildi Artık Üyeler 1/2 yıl ürün beklemek zorunda kalmayacaklar İlanin açılmasını bekliyorum Saygilarimla

Mehmet55

Usta Detaycı
Üye
Hayırlı Olsun Hocam Bol Kazançlı İşler ve Güzellikler dilerim.Güze Ürunler Şeyh imin maliyetine getirdigi ürünlerin önü kesildi Artık Üyeler 1/2 yıl ürün beklemek zorunda kalmayacaklar İlanin açılmasını bekliyorum Saygilarimla
:) :) :) çok güldüm hocam

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Teşekkür ederim hocam :gulumsemex:. Şeyhin müridleri fazla hayır duaları ile yeni ortak alımlara yelken açarlar :sırıtan1: Maliyetine getirilecek çok ürün var yolları açık olsun :)
İlanı en kısa sürede açacağım İnşallah. Fotoğraflama kısmında az bir eksiğim kaldı :)

Son düzenleme: