Stokları Serelim

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
499tlden 327tlye scangrip head lite sarjlı kafa lambası aldım. Yanına klima bombası hediye geldi.

2 kademeli parlaklık 4'lü led hüzmeli ışık
Parlaklık %10luk 4 ledli hüzmeli ışık

Parlaklık %100 4 ledli hüzmeli ışık

%100 parlaklık mercekli led

Hayırlı olsun., Scangrip (4 ‘lü led modu aktifken) çekilen resimler “zifiri karanlıkta” mı çekildi..?

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hayırlı olsun., Scangrip (4 ‘lü led modu aktifken) çekilen resimler “zifiri karanlıkta” mı çekildi..?
Eyv teşekkür ederim hocam.
Evet kapalı garajında karanlıkta çektim. Biri %10 diğeri %100 parlaklıkta çekildi. Resimde belli olmuyor ama gözle görülür parlaklık farkı var amacı sarjı tasarruf etmektir.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

caner92

Usta Detaycı
Üye
İl
istanbul
Abd den arkadaş geliyordu, fırsata çevirdim. Radium engineering oil catch can, hybrid racing vites geçişlerini sertleştirici yay, ngk iridyum buji ve goodridge çelik fren hortumu. Hortum civic icinmiş yanlış oldu iade olacak yenisi tekrar yolda. Motip spreyi de intercooler a logo basmak için aldım.

Cliocu

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
Abd den arkadaş geliyordu, fırsata çevirdim. Radium engineering oil catch can, hybrid racing vites geçişlerini sertleştirici yay, ngk iridyum buji ve goodridge çelik fren hortumu. Hortum civic icinmiş yanlış oldu iade olacak yenisi tekrar yolda. Motip spreyi de intercooler a logo basmak için aldım.

Wauv bujiye bak süper kalite kokuyor.güle güle kullanın.

aramazmert

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Selamlar herkese. Uzun zamandır yeni aldığım ürünleri paylaşmıyordum. Vakit buldum paylaşmak istedim. Daha önce aldığım stokta da incelemesi gelecek bir çok ürün yazmıştım. Fakat hem havaların düzgün gitmemesi hem de işlerimden kaynaklı vakit bulamadığımdan dolayı inceleme konularını henüz açamadım. Bunlar da borcuma eklensin. :)

1. Chemical Guys Stripper Suds Araç Yıkama Şampuanı (İlk defa kullanacağım denemek için aldım inceleme konusu gelecek.)
2. Autobrite Direct Metalworx Krom ve Metal Parlatıcı (İlk defa kullanacağım denemek için aldım inceleme konusu gelecek.)
3. Polytop Maximus Hızlı Cila
4. K2 Nuta Pro Cam Temizleyici
5. California Car Scents Coronado Cherry Kiraz Aromalı Oto Kokusu
6. California Car Scents Malibu Melon Kavun Aromalı Oto Kokusu
7. Turtle Wax Hybrid Boya Koruyucu
8. Slopes Jant Temizleme Fırçası
9. Bad Boys Bug Remover (İlk defa kullanacağım denemek için aldım inceleme konusu gelecek. )
10. BestPro İPA
11. Valet Pro APC