Stokları Serelim

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
K. Maraş’ta bulunan bir marketten aldım 33₺ fiyatı var. :) 3 Lt

Hocam Yurt dışında bizim bezler için Perwoll’ün bu ürünleri kullanılmıyor. Perwoll Sports kullanılıyor Ama ilginç bir şekilde ülkemizde biz bu bakım serisini kullanıyoruz.

Yabancıların asıl kullandığı Perwoll Sports’u aşağıdaki linkte bulabilirsiniz:

Perwoll Sport & Active 1 Lt
https://www.hepsiburada.com/perwoll...agaza=Çeşit+Pazarı&url_src=ios-product-detail

Saban46

Usta Detaycı
Üye
İl
Kahramanmaraş
Hocam Yurt dışında bizim bezler için Perwoll’ün bu ürünleri kullanılmıyor. Perwoll Sports kullanılıyor Ama ilginç bir şekilde ülkemizde biz bu bakım serisini kullanıyoruz.

Yabancıların asıl kullandığı Perwoll Sports’u aşağıdaki linkte bulabilirsiniz:

Perwoll Sport & Active 1 Lt
https://www.hepsiburada.com/perwoll-sport--active-1-lt-p-ZYHEN202?magaza=Çeşit+Pazarı&url_src=ios-product-detail
Bilği için teşekkür ederim. Atalay abi :) O zaman bunu evde kullanırız.. Linkteki üründen alırım olmuşken tam olsun.

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Bilği için teşekkür ederim. Atalay abi :) O zaman bunu evde kullanırız.. Linkteki üründen alırım olmuşken tam olsun.
Linkteki üründen ziyade direk mikrofiber deterjanı alsanız daha iyi olur. Sonuçta yabancılar da bu Perwoll Sports’u mikrofiber deterjanı bulamadıklarında veya ekstrem durumlarda kullanıyorlar.

forumda uygun fiyatlı bölünmüş olarak MF deterjanı satan arkadaşlar vardı onlara da bir bakın eğer bulamazsanız Perwoll alın derim. :)

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Parlatanadamlar Kc H9 ve F6 pastası, SGCB kablosuz detay parlatıcı makinesi aldım. Yanına tasotti kokusu hediye geldi.

Elimde dandik hobi dremelim vardı, piano black yan rüzgarlığa pasta yapıyordum düşük devirde bile zorluyordu.
Hızlandırınca dengesiz oluyordu buda hare bıraktı.

Bunu da aldım, düşük devirde avucuma değdiği anda bile zorlamadı avucum ısındı. Baya güçlüymüş. Kapı kolu ve dar yerlere polisaj yapmak için aldım.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
K2 ürünlerinden stoğa ekledim. İlgisinden dolayı detay deposu Atalaya teşekkürler.

Cam temizleme ürünü olan nuta yı test ettim neredeyse bezi tek sefer geçseniz yeterli geliyor çok çabuk temizleme kabiliyeti olan bir ürünmüş çok beğendim. Diğer ürünleri kullandıkça olumlu olumsuz test yorumlar eklerim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
K2 ürünlerinden stoğa ekledim. İlgisinden dolayı detay deposu Atalaya teşekkürler.

Cam temizleme ürünü olan nuta yı test ettim neredeyse bezi tek sefer geçseniz yeterli geliyor çok çabuk temizleme kabiliyeti olan bir ürünmüş çok beğendim. Diğer ürünleri kullandıkça olumlu olumsuz test yorumlar eklerim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Güzel detayların olsun Süleyman abi beğenmene sevindim güle güle kullan :)