Stokları Serelim

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Öne çıkan konu #13,201
Shiny Garage olanın koku berbat hani neye göre iyi dediniz bilemedim acı acı kokuyor Zevkler tartışılmaz tabi
Sizin de bahsettiğiniz gibi berbat yorumu benim icin baya negatif kokusunu cok sevdim tam kışlık bir ürün yazın cok ağır olur, black series tum ürünleri viski kokusu aromalı, resmen 18 yıllık gibi fıçının kokusu geliyor

SaNToS

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
Tr nin Tek Blo Gt Dryer'i Ve Liquid Elements A1000 V4'ü 2022

Yılan Paket Açılış

Rr Customs Padler Ve 50 mm Aps Rva 50 2 Adet Ve Lva 50 mm Uzatıcı Bulması Karışık Oldu Az Aparatları :)

Ez Detail Fırça, No Rinse Carbon Collective 800 Gsm 70:30 Has Karışım Kore Eldivenler Cam Bezine Ayrıca Hasta Kaldım Flowey B33 İçinde Bazı Planlar İçin Lazım

Son düzenleme:

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul

hfurkan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Gayet iyi görünüyor. Ürünü kaç psi da kullandınız ve kullanırken basınçta xiaomi gibi düşüş var mı? Yani başladığınız psi da sabit bi şekilde pompadaki kimyasal bitene kadar basınç yetişiyor mu?
Makine bayağı güçlüymüş. 52 psi ayarladım. Hiç düşme olmadı, hatta sürekli istenen basınca ulaşıp duruyor (Videoda makine sesinin kesildiği zamanlar), bu nedenle ara ara tuşa basıp tekrar çalıştırmak gerekli.
Marolex içinde 500 cc civarı karışım kalınca basınca ulaşma süresi biraz uzadı ama hiç zorlanması yok.
Bu videoda en yoğun köpük yapan lacivert parça ve 110-08 nozul var, bir de orta ayar ve 110-06 nozul ile deneyeceğim.

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@hfurkan hocanın ürünü aklımdaydı ama almayı düşünmemiştim ve videosunda incellediğimde, o zamanda almaya karar verdim. Dün en ucuzu amazondan 844 tl'ye sipariş verdim ve bugün elime ulaştı. Elimde 4ah aküm vardır. Amazon çok eyyiii :D kompressörü henüz denemedim elimde xiaomi pompa vardı, hava doldurulması biraz uzun sürüyordu. Bakalım bunu ne kadar hava basar zaten videodan bellidir. Elimde 4 tane modifiyeli İK foam pro 2 + İK multi pro + Kwazar 2LT ve kwazar 360 dereceli 1,5LT var. Hepsini güzel hava doldurur be :)

Son düzenleme:

SaNToS

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
Bu Gün Geldi Denemesini Yaptım Marolexi Unutun Derim Hem Homojen Hemde Marolexte 110 Nozul Varken Anlam Veremedim Açısı 110-06 ile İyi Ama Ik Sprayers 12 Daha Efsane Açılı Atıyor Ve Homojen Ama 110-08 Sanki Doğal Olarak Sıvı Çabuk Tükeniyor Marolex 10 Dk İse Ik 12 Pro İle 4 Dk Diyebilirim Bir Sedan Araç Bariz Fark Tabi 4 Ah Batarya İle Einheli Unutmayalım. Ik Foam Pro 2 de Jantlara Yetiyor Marolex Emekliye Ayrıldı :)

hfurkan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@hfurkan hocanın ürünü aklımdaydı ama almayı düşünmemiştim ve videosunda incellediğimde, o zamanda almaya karar verdim. Dün en ucuzu amazondan 844 tl'ye sipariş verdim ve bugün elime ulaştı. Elimde 4ah aküm vardır. Amazon çok eyyiii :D kompressörü henüz denemedim elimde xiaomi pompa vardı, hava doldurulması biraz uzun sürüyordu. Bakalım bunu ne kadar hava basar zaten videodan bellidir. Elimde 4 tane modifiyeli İK foam pro 2 + İK multi pro + Kwazar 2LT ve kwazar 360 dereceli 1,5LT var. Hepsini güzel hava doldurur be :)

Hayırlı olsun Alta foam ile de denedim daha keyifli oldu onun da videosunu çekeceğim :D

ihsanayna

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
kastamonu
Bu Gün Geldi Denemesini Yaptım Marolexi Unutun Derim Hem Homojen Hemde Marolexte 110 Nozul Varken Anlam Veremedim Açısı 110-06 ile İyi Ama Ik Sprayers 12 Daha Efsane Açılı Atıyor Ve Homojen Ama 110-08 Sanki Doğal Olarak Sıvı Çabuk Tükeniyor Marolex 10 Dk İse Ik 12 Pro İle 4 Dk Diyebilirim Bir Sedan Araç Bariz Fark Tabi 4 Ah Batarya İle Einheli Unutmayalım. Ik Foam Pro 2 de Jantlara Yetiyor Marolex Emekliye Ayrıldı :)
video bekleriz.