Stokları Serelim

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
HB'dan indirimle aldım. Scangrip ürünleri pahalı olduğu için buna yöneldim. Aracım henüz yıkatmadım kirli hali ile çizikleri çektim. Kamera dalgalanması yüzünden fotoda az belli oluyor ama gözle görülür çizikleri görünüyor. Kaportaya mıknatısla tutuyor yandan görmek için. Üstteki mercekli led, ön yüzde dikey ledi var. Ürünü beğendim.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Waxlover

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
HB'dan indirimle aldım. Scangrip ürünleri pahalı olduğu için buna yöneldim. Aracım henüz yıkatmadım kirli hali ile çizikleri çektim. Kamera dalgalanması yüzünden fotoda az belli oluyor ama gözle görülür çizikleri görünüyor. Kaportaya mıknatısla tutuyor yandan görmek için. Üstteki mercekli led, ön yüzde dikey ledi var. Ürünü beğendim.

Hayırlı olsun link rica edebilir miyim

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Trendyolda @Adam’s Garage abiden baldwipe bezi aldım. Kendisine teşekkür ederim . Angelwax PP'i rm.polishten.
Araç içi ve geri vites ledler. Ledler çok iyi parlıyor.

Ledleri nereden aldın ? Bende Duster'a alsam mı diye düşünüyorum ? Taktıktan sonra video paylaşabilir misin? Birde bunlar tak kullan tarzı mı? Yani, mevcut hatta resistör bağlamak gerekmiyor değil mi?

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Samatyalı

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Değişik zamanlarda bunlardan biride yurtdışı olmak üzere akü bitmesinden dolayı rezil rüsva olup bi takviye kablosuna icin elli takla attığımda kafama koydum ve bu işi kökten çözmek için bu cihazı aldım kendileri usa meşeli akü takviye cihazı piyasadaki en iyilerden çeyizde bulunsun ömürlük

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul

Değişik zamanlarda bunlardan biride yurtdışı olmak üzere akü bitmesinden dolayı rezil rüsva olup bi takviye kablosuna icin elli takla attığımda kafama koydum ve bu işi kökten çözmek için bu cihazı aldım kendileri usa meşeli akü takviye cihazı piyasadaki en iyilerden çeyizde bulunsun ömürlük
Ya bunlar iyi güzelde sanki 60AH ve üstü akülere yetersiz gibi düşünüyorum, yanlış yorumluyor da olabilirim :(