Stokları Serelim

Samatyalı

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öne çıkan konu #13,241
O zaman o sihirli soru gelsin :)
Kaça ve nereden aldın ?
CicekSepetinden 6300 TL almıştım
Tabi cihaz sadece akü takviyesinde değil dağcılık, kampçılik faliyetlerindede çok yönlü kullanılıyor çok güçlü bi powerbank ayrıca çakmaklık girişi ile bot ,deniz yatağı vs vs ne bulursan şişir

Hakankılıç

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bursa
Makinem cok eskimişti bozulmasını bekliyordum anında sipariş verdim ertesi gün geldi elime

hazır herseygarajdadan siparis verirken birde deri temizlik ve koruma seti, s6 quartz islak uygulamalı cila alayım dedim

Hayırlı olsun kutas, neden hd vb bir makina değilde bunu tercih ettin, uyumlu foam lance var mı bu makinelere ?

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merak ettiğim için 3D final touch aldım. Çoğu kullanan vardır. Eğer beğenirsem bidonu alacağım. Öğrenmek istediğim şu; sulandırıyor mu? Eğer öyleyse kaça kaç sulandırırım?
NOT: Sulandırılmıyormuş, kullanıma hazır olduğunu öğrendim.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Hayırlı olsun kutas, neden hd vb bir makina değilde bunu tercih ettin, uyumlu foam lance var mı bu makinelere ?
Tesekkur ederim, karcher Türkiye ağı kadar berbat bir hizmet yok o yuzden garajımda hic bir ürününü kullanmıyorum, nilfisk hem su tüketimi hemde ses seviyesi bakımından benim icin avantajlıydı, fiyatı da karcherdaki K5 145bar dan çöl daha uygundu o yuzden nilfisk tercih ettim.

foam lance vb uyumluluğu var ancak ben garajda fl kullanmıyorum altafoam kompresore bağlı direk 3 bar hava ile kullanıyorum

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ya elimde Auto brite ve carpro xxl çantalarım varda bu çantayı görünce dayanamadım gidip sipariş verdim ve geldi . Çantayı beğendim, diğer ürünler henüz denemedim ama cam eldiveni ve dabdabı dokunması güzeldi beğendim. Yalnız şu ped temizleme fırçası plastik kılları biraz sertti avucuma sürttüm biraz acıtıyor pedi parçalamaz mı ya bunu olmasını mı gerekiyordu anlamadım. CG da videosundaki aynısı bunda vardı.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi