Stokları Serelim

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@BSI hocam fikir alışverişi sayesinde Acil ufak müdahale etme kiti çantası aracımda bulunsun diye aldım. 16 tane 100ml'lik spreyli şişeleri sipariş verdim.

Kaput altı motor ve iç temizlik malzemeleri tek seferde bir arada toplayıp taşımak için aldım. İç temizliği yaparken malzemeleri dağınık olmasın diye.

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Acil ufak müdahale kiti için 16 tane 100ml şişeleri aldım. 15 tane küçük çantaya sığdı. Şeffaf olanı bildiğin gibi içe göçmeyen çok sertliktedir, mat beyaz olanı ise orta sertliktedir hafif basınca biraz içe göçüyor. hdpe plastiği sert diye biliyorum ama buda çok sert değildi. Umarım ilerde içe göçmezler. Şeffaf daha güzel görünüyor

not: 16 tane sığdırdım.

Son düzenleme:

Wander41

Usta Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Acil ufak müdahale kiti için 16 tane 100ml şişeleri aldım. 15 tane küçük çantaya sığdı. Şeffaf olanı bildiğin gibi içe göçmeyen çok sertliktedir, mat beyaz olanı ise orta sertliktedir hafif basınca biraz içe göçüyor. hdpe plastiği sert diye biliyorum ama buda çok sert değildi. Umarım ilerde içe göçmezler. Şeffaf daha güzel görünüyor

Hocam güle güle kullanın, nereden temin ettiniz şeffaf olanları ?:)

Ignorius

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara

not: 16 tane sığdırdım.

Hocam hayırlı olsun, şişeleri ne kadara aldınız?