Stokları Serelim

ihsanayna

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
kastamonu
Öne çıkan konu #13,521
Hayalimdeki makineyi sonunda aldım. Umarım ömrü uzun olur ve düzgün kullanabilirim. Henüz denemedim.
Sıradaki foam lance alacağım. Linkteki ürün Amazonda mjjc foam cannon pro v2 almayı düşünüyorum. Ürün nasıldır? Videolarda çok iyi tıraş köpüğü atıyor iyi ürüne benziyor.
MJJC Karcher K2 - K7 Köpük Tabancası Tüm Karcher K Serisi Basınçlı Yıkayıcılar için, Karcher Köpük Cannon Karcher K1700 K1800 (PRO) için Uygun Değildir https://www.amazon.com.tr/dp/B084WY1YP9/ref=cm_sw_r_apan_i_371SNNBB7SP7A0HDFNWC?_encoding=UTF8&psc=1

Hayırlı olsun. Bende compact modelini kullanıyorum mjjc s modeliyle tam anlamıyla yıkamadan zevk alacağınız bir kombin oluyor.

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hayırlı olsun. Bende compact modelini kullanıyorum mjjc s modeliyle tam anlamıyla yıkamadan zevk alacağınız bir kombin oluyor.
Teşekkür ederim hocam. Aynen zevk alacağımı süphem yoktur. MJJC proyu siparişi verdim ama onu beklemeden Auto brite foam lance + magifoam seti siparişi verdim. Yarın elimde olur inşAllah.

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Teşekkür ederim hocam. Aynen zevk alacağımı süphem yoktur. MJJC proyu siparişi verdim ama onu beklemeden Auto brite foam lance + magifoam seti siparişi verdim. Yarın elimde olur inşAllah.
İşinize karışmak gibi olmasın ama 2 tane form lance bu devirde gereksiz masraf ve lüks kaçacaktır., MJJC form lance veya Autobrite foam lance ikisine gayet güzel başarılı ürünler, biri diğerini aratmayacaktır., 2 tane form lance yerine daha üst seri bir yıkama makinası alabilirdiniz :gulumsemex: ben olsam birini iade ederdim ama tabii en doğrusunu neticede siz bilirsiniz., saygılar..

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
İşinize karışmak gibi olmasın ama 2 tane form lance bu devirde gereksiz masraf ve lüks kaçacaktır., MJJC form lance veya Autobrite foam lance ikisine gayet güzel başarılı ürünler, biri diğerini aratmayacaktır., 2 tane form lance yerine daha üst seri bir yıkama makinası alabilirdiniz :gulumsemex: ben olsam birini iade ederdim ama tabii en doğrusunu neticede siz bilirsiniz., saygılar..
hocam doğru haklısın fikrin saygım var ama benim için sıkıntı yok. Biride yedekte dursun veya bir süre sonra satışa çıkartırım :)

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara

Son aldığım tente koruyucusunun da ömrü az olunca yerli diye Nasiol tercih ettim. :)Her ne kadar biz yerli detaycıları ve detailforumu pek sallamasalar da bir şans vermek istedim. Daha önce cam su kaydırıcılarını kullanmıştım çok beğenmiştim. Yeni ambalaj tasarımları harika olmuş.

SONAX BSD 'yi de bayadır almıyordum. Genel olarak sevdiğim bir ürün. 150 lira 750ml uygun geldiği için tercih ettim. Sprey başlığı değiştirdikleri iyi olmuş. Önceki başlığı tükürük gibi atıyordu ürünü.

Nanolex Pure de fiyatı uygun diye aldım. Herkes deli gibi zam yaparken boyakoruma'nın hepsiburada hesabı üzerinde ürün uzun süredir sabit fiyatlıydı, bu sebepten tercih ettim.

Son düzenleme:

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ben memlekettedeyken gelen kargolarım gelmişti :) Dün ist'a döndüm ve bugün paketleri açtım.

Araba kapı koruma fitili

Yedek su filtresi ve 360° dönen nozul (davlumaz ve altı yıkatmak için)

Yeni gelen superior wax bezi

Amazon.tr'den yurtdışına mjjc siparişi vermiştim. 9 günde geldi, çok hızlı geldi iyiymiş :) Ürüne gelince kalitesi çok iyi, yapısı ve görüntüsü çok beğendim.

fotoğraf jpg çevirme