Stokları Serelim

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Sağdaki ise yaklaşık 2 yıl önce almıştım ama rengi turuncu gelmesi gerekirken aynı görseldeki gibi açık sarı rengi geldi, bende ne olduğu şaşırmıştım kıvamı sulandırılmış gibi geldi bana, umursamamıştım ama kiri soktu mu sokmedi mi emin olamadım. Sonrası Soldaki ippondetailingten 3D distribütörü olduğu için aldım. İstediğim rengi geldi ve sallayınca kıvamı az jelli gibi geldi, bu doğru diye bildim. Açık sarı olanı saf veya 1/1 oranında sulandıracağım.

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Sağdaki ise yaklaşık 2 yıl önce almıştım ama rengi turuncu gelmesi gerekirken aynı görseldeki gibi açık sarı rengi geldi, bende ne olduğu şaşırmıştım kıvamı sulandırılmış gibi geldi bana, umursamamıştım ama kiri soktu mu sokmedi mi emin olamadım. Sonrası Soldaki ippondetailingten 3D distribütörü olduğu için aldım. İstediğim rengi geldi ve sallayınca kıvamı az jelli gibi geldi, bu doğru diye bildim. Açık sarı olanı saf veya 1/1 oranında sulandıracağım.
Hocam doğru anladıysam soldaki distribütör malı sağdaki 2 yıl önce aldığınız mal. Bende uzun süre önce parlatandan almıştım 1 galon, soldaki gibi turuncu gelmişti.
Sıvı bulaşık makinesi deterjanında benzer durum olmuştu bir kere, bir parti bir renk sonraki parti başka renk gelmişti. Üreticiye sorduk hammaddeden olduğunu ve bir sorun teşkil etmeyeceğini söyledi. İppon detailing ile iletişime geçip bilgi almanızı tavsiye ederim. Bildiğim kadarıyla çok da güvenli bir ürün değil, rengine bakarak sulandırma oranını kafanıza göre değiştirmek riskli olabilir.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Bazi ürünler malesef etkisini yitiriyor hocam her ne kadar Distribütörde olsalar farketmiyor bu durum acikcasi ürün fazla beklemiş asagiya benzer durumu size atiyorum

Meguiars Glass Concentrated Cleaner

Soldaki Gri ye Dönmüs Eskimiş ve Bozulmuş Sagdaki Mavi Renkli Yeni ve Saglam

Özellikle Bu durum malesef galonluk ürünlerde fazlaca mevcut N11/Trendyol/Hepsiburada gibi Platformlarda bazen Normal Fiyatinin Yarisina kadar inen ürünler oluyor genelde 1 veya 2 Adet yazar bunlara dikkat edin mutlaka saticiya sor kismini kullanmanizi tavsiye ederim.Ürünün kapaginin altindaki Bandrol acildiktan sonra iade etme sansiniz biraz zayif (Kullanilip veya icinden alinip su ekleme ihtimaline karşi).

ippondetailing

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul

Merhaba parlatanadamlar divortex gibi markalarda 3D malzemeleri yaklaşık 3 senedir elde kalan malzemeler eski distribütör malzemeleri bu yüzden hem fiyat ucuz hemde ürün cok eski garanti veremiyorum ürün sulandırılmışta olabilir bozulmuşta çok eski bir ürün ve bizden çıkmadı daha önce bdx ürünü almış bi müşterimiz yine oda içini açtıgında küflenme görmüştü yine söylüyorum kesin net bir şekilde bozuk diyemem ama görünüşü rengi normal değil ürün turuncu renk ve portakal kokuludur. iyi forumlar.

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hayırlı olsun., aracınız kaç km 'de ki engine flush aldınız.? aracının bakımını aksatmayan biz detail severler için engine flush gibi uygulamalara gerek yoktur.
Teşekkürler.. Aracım daha 52 bin Km’de
Engine flush her bakımda kullanmaktayım bu tarz ürünleri amacına uygun üreten markalardan aldıktan sonra herhangibir sorun teşkil ettiğini düşünmüyorum aksine faydasını görmekteyim enjektör temizleyici vb ürünleride düzenli olarak kullanıyorum ustamda aynı fikirde ne olursa olsun eski yağ kalıntı bırakıyor yağı değiştirirken yarım saat yağın akmasını bekliyoruz buna rağmen 200-300 ml araçta yağ kalıyor kalan eski yağ yeni yağın daha çabuk viskozite değerlerini bozmaktadır engine flush motor içerisindeki eski yağ kalıntılarını büyük oranda sökmektedir yağı akıştan hale getirip tahliyesini de kolaylaştırıyor tavsiye ederim düzenli kullanılmasını :)

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam doğru anladıysam soldaki distribütör malı sağdaki 2 yıl önce aldığınız mal. Bende uzun süre önce parlatandan almıştım 1 galon, soldaki gibi turuncu gelmişti.
Sıvı bulaşık makinesi deterjanında benzer durum olmuştu bir kere, bir parti bir renk sonraki parti başka renk gelmişti. Üreticiye sorduk hammaddeden olduğunu ve bir sorun teşkil etmeyeceğini söyledi. İppon detailing ile iletişime geçip bilgi almanızı tavsiye ederim. Bildiğim kadarıyla çok da güvenli bir ürün değil, rengine bakarak sulandırma oranını kafanıza göre değiştirmek riskli olabilir.
Bazi ürünler malesef etkisini yitiriyor hocam her ne kadar Distribütörde olsalar farketmiyor bu durum acikcasi ürün fazla beklemiş asagiya benzer durumu size atiyorum

Meguiars Glass Concentrated Cleaner

Soldaki Gri ye Dönmüs Eskimiş ve Bozulmuş Sagdaki Mavi Renkli Yeni ve Saglam

Özellikle Bu durum malesef galonluk ürünlerde fazlaca mevcut N11/Trendyol/Hepsiburada gibi Platformlarda bazen Normal Fiyatinin Yarisina kadar inen ürünler oluyor genelde 1 veya 2 Adet yazar bunlara dikkat edin mutlaka saticiya sor kismini kullanmanizi tavsiye ederim.Ürünün kapaginin altindaki Bandrol acildiktan sonra iade etme sansiniz biraz zayif (Kullanilip veya icinden alinip su ekleme ihtimaline karşi).
Hocalarım, @ippondetailing 'e iletişime geçtim ve gelen cevabı aşağıdaki gibidir. Bana gelen turuncu rebgi doğru geldi zaten 3D sitesindeki rengi aynıdır.

Merhaba parlatanadamlar divortex gibi markalarda 3D malzemeleri yaklaşık 3 senedir elde kalan malzemeler eski distribütör malzemeleri bu yüzden hem fiyat ucuz hemde ürün cok eski garanti veremiyorum ürün sulandırılmışta olabilir bozulmuşta çok eski bir ürün ve bizden çıkmadı daha önce bdx ürünü almış bi müşterimiz yine oda içini açtıgında küflenme görmüştü yine söylüyorum kesin net bir şekilde bozuk diyemem ama görünüşü rengi normal değil ürün turuncu renk ve portakal kokuludur. iyi forumlar.

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@Cilacı, yağdan kalan yararlı mineralleri de temizliyorsunuz hocam değerli onno usta bu tarz ürünlerin kullanılmasını önermiyor 15k yerine daha erken yağ değiştirmeniz daha sağlıklı olacaktır.
Fotoğrafta paylaştığım yağ aslında long life 2 yıl değişim süresi olan bir yağ ama 10 bini geçirmiyorum bahsettiğiniz konuda haklısınız fakat şöyle bir durum var yüksek km li ve bu tarz ürünler kullanılmadan bakımları yapan araçlarda motorda meydana gelen kurumlanma motorun yağ yakmasının önüne geçmektedir engine flush kullanıldığında kurumlar temizlenince araç yağ yakmaya başlamaktadır bu tamamen aracın kendi sorunudur düzenli bakımı yapılan uygun viskoziteli yağ kullanılan düzenli flush işlemi yapılan bir araçta herhangibir sorun teşkil etmemektedir

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara

2015'te detay işlerine başlamıştım. İç mekanda o günden beri sadece AF Spritz kullandım. İlk kez farklı bir ürün denemek istedim. Yerli olması ve bir önceki cabincare ürününden memnun kalmam sebebiyle tercih ettim. İlk izlenimim çok ama çok olumlu. Ön göğüsün yarısına son spritizi fısladım yarısına bunu fıslayıp sildim. Nasiol tarafı daha az tozlandı.

Bir de ürünün finish çok hafif parlak gibi ama çok değil. Normalde hafif bile parlak olsa sevmem zannediyordum, benim hoşuma gitti. @Sefa46 hocam bence sen çok seversin bu ürünün finish'ini.

Nasiol ürünleri şu an için 3 de 3 gidiyor. Glasshield, Cabincare(tente koruyucusu olarak kullanıyorum) ve Cabinshine.

Son düzenleme: