Stokları Serelim

yalin

Acemi Detaycı
Üye
Öne çıkan konu #13,601
Hayirli olsun hocam, golf marka aracima 4 yildir bu yagi kullaniyorum ve hic eksiltme yapmiyor, bakimlarini da 15binde bir yaptiriyorum. İlk defa aliyorsaniz memnun kalirsiniz ve arabanin sessizlestigini farkedersiniz. Ngk bujilerini nerden ve kaca aldiniz en son 45binde degistirmistim simdi 96km oldu benimde degistirme zamanim geldi de...

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hayirli olsun hocam, golf marka aracima 4 yildir bu yagi kullaniyorum ve hic eksiltme yapmiyor, bakimlarini da 15binde bir yaptiriyorum. İlk defa aliyorsaniz memnun kalirsiniz ve arabanin sessizlestigini farkedersiniz. Ngk bujilerini nerden ve kaca aldiniz en son 45binde degistirmistim simdi 96km oldu benimde degistirme zamanim geldi de...
Teşekkür ederim. 4200 uzun süredir bende kullanıyorum memnunum fakat 0-30 504-507 spesifikasyonları karşılayan bir yağ alacağım bundan sonra. Bujileri online yedek parçadan almıstım 620 tl. Trafik,rolantide çalışma süresi vs derken değişim zamanı çoktan gelmiş bujilerinizin :)

yalin

Acemi Detaycı
Üye
Teşekkür ederim. 4200 uzun süredir bende kullanıyorum memnunum fakat 0-30 504-507 spesifikasyonları karşılayan bir yağ alacağım bundan sonra. Bujileri online yedek parçadan almıstım 620 tl. Trafik,rolantide çalışma süresi vs derken değişim zamanı çoktan gelmiş bujilerinizin :)
Cok tesekkur ederim bujilerin zamani evet geldide geciyor bile... Online yedek parcanin orjinalligine guvenirim hayırlı olsun tekrardan

Deniz_86

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara

Merhaba benim aracım VW 1.4 tsi 150 hp 51 binde. Aralık ayında yıllık bakımı var. Şimdiye kadar hep yetkili servise gitmiş. Ben de yetkili servise götürmeyi planlıyorum ama bu yağ servisin kullandığından çok daha kaliteli anladığım kadarıyla. Tecrübesi ve bilgisi olan arkadaşlar fikir verebilirse yağ konusunda ona göre hareket edebilirim.

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Merhaba benim aracım VW 1.4 tsi 150 hp 51 binde. Aralık ayında yıllık bakımı var. Şimdiye kadar hep yetkili servise gitmiş. Ben de yetkili servise götürmeyi planlıyorum ama bu yağ servisin kullandığından çok daha kaliteli anladığım kadarıyla. Tecrübesi ve bilgisi olan arkadaşlar fikir verebilirse yağ konusunda ona göre hareket edebilirim.
Forumumuzda yağ konuları mevcut dilerseniz inceleyip daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz :)

kizmazfatih

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
serviste shell yağ kullanılıyor o da fena değil illa lique moly kullanıcam diyorsanız randevu alırken servisi aradığınızda yağı kendinizin getireceğini belirtin bazı servisler kabul etmeyebiliyor ben götürüyordum hiç problem yaşamadım.Yağın acılmamış faturalı olmasını istiyorlar sadece.

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@Deniz_86 Merhaba vag grubu servisleri bildiğim kadarıyla shell marka yağ kullanıyorlar artık.Ürünün markası tabiki önemli fakat diğer bir husus var viskozite değerlerini karşılaması gerekmekte liqui moly kaliteli bir yağ fakat yağ üreticilerinin sitelerinde bulunan yağ seçici kısmından aracınız marka,model,yıl şeklinde seçerek uygun viskozitede olan yağı kullanmanız gerekmekte.Her 5/30 0-30 vs ibaresi bulunan yağı aracınızda kullanamazsınız,uygun olan viskoziteyi bulduktan sonra liqui moly,shell,motul çok farketmiyor. Linkte yağ seçici mevcut buradan kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Motul - Yağ Seçİcİ

Son düzenleme:

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul

batikankodak

Usta Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ/Çorlu
Bende 1.2 tsi 18 model leon kullanıyorum. İlk 2 bakımı serviste yapıldı ve o zamanlar castrol kullanılıyordu. Daha sonra Lm ve Mann filtreler ile devam ettim ve daha memnunum.
Önceden yani castrol varken sıkıştırmalarda 105-110 dereceler oluyordu fakat Lm varken sıkıştırma hatta yüksek hızda sabit gitmede bile belli Bi süre 108 i geçmiyor. Hemde yağın soğuması daha hızlı hale geldi
Sıkıştırmak veya yüksek hız için yağı 90 derece olmasını bekleyip uzun yol sonları yada aşırı trafikte zaman geçirirince motoru kapatmadan biraz olsun bekleyip de stop ediyorum. Aynı zamanda Lm yağ ile fark ettiğim araç ilk başlarda daha sessiz çalışıyor.
Kesinlikle aracı önerilere uyan herkese Lm yi tavsiye ediyorum. Ve çoğu tanıdığım benden sonra Lm deneyip memnun kaldıklarını söylediler. Şuan 63 bini devirdim ve bugün yine Lm ve Mann filtreleri sipariş verdim. Önümüzdeki hafta bakımı yapıp gezmeye devam..