Stokları Serelim

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
@DetayDeposu ndan vermiş olduğum siparişler geldi ek olarak deneme amaçlı ürünler ve aski koku gönderilmiş ince düşünce çok güzel Tek sorun siparişte yer alan 2 adet kimyasala dayanıklı şişe gelmedi iletişime geçtim
Hayirli olsun hocam K2 Oya nin Siyah olani denedim suan 1 hafta oldu bayagi yogun ve guzel kokusu var bu arada ben posetinden komple cikardim tahminim bu sekilde bile en az 2/3 hafta gidecegini dusunuyorum.

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Kampanya için @DetayDeposu Atalay hocama teşekkürler.:gulumsemex: Aslında geçen hafta 2 ekim pazar gününe sipariş vermiştim ama o günden pazartesiye kadar o hafta içinde kargo aksaklıkları yüzünden geç teslim aldım ama Atalay hocamın yüzünden değildir. Aksaklıkları giderilmesi çok yardımcı olmuştu kendisine tekrar teşekkür ediyorum :gulumsemex:
Sağ salim herşey sağlam geldi bilginize hocam.

Atibay

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Hayirli olsun hocam K2 Oya nin Siyah olani denedim suan 1 hafta oldu bayagi yogun ve guzel kokusu var bu arada ben posetinden komple cikardim tahminim bu sekilde bile en az 2/3 hafta gidecegini dusunuyorum.

Sefa hocam 3 askılı koku artı Florida çay yeşil çay kokusunu aldım hepsini deneyelim istedim 2-3 hafta giderse beklentimin üzerinde olur

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Kampanya için @DetayDeposu Atalay hocama teşekkürler.:gulumsemex: Aslında geçen hafta 2 ekim pazar gününe sipariş vermiştim ama o günden pazartesiye kadar o hafta içinde kargo aksaklıkları yüzünden geç teslim aldım ama Atalay hocamın yüzünden değildir. Aksaklıkları giderilmesi çok yardımcı olmuştu kendisine tekrar teşekkür ediyorum :gulumsemex:
Sağ salim herşey sağlam geldi bilginize hocam.
Şu düzenli depoya bir de benim düzensiz depoya bak, benim depoda aradığını bırak kendin kaybolursun :D :D

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Şu düzenli depoya bir de benim düzensiz depoya bak, benim depoda aradığını bırak kendin kaybolursun :D:D
:sırıtan1::sırıtan1::sırıtan1:
Sadece bu da değil görmediğiniz diğer üst raflarda, masanın altında raflarda, dolabın içinde de var ve yan taraf köşede var neler var, oho fotoyla bakmakla doyulmaz :sırıtan1::sırıtan1: Hemde sıkıntıdan derli toplu düzenlerim. Eğer diğer üyelerimize toplu stoklarım göstermekle rahatsızlık olmayacaksa ve merak edenler varsa yarın deponun (eski kömürlük) ortamı çekip paylaşabilirim. :)

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
merhaba , mümkünse linklerini paylaşabilir misiniz
Merhaba,
Tabiki paylaşırım benim aldığım link şu şekilde :gulumsemex:
TRY 24.22 42% İndirim | Araba iç temizlik yumuşak fırça gösterge paneli hava çıkış boşluğu toz giderme detaylandırma fırça temiz araçları otomatik bakım
0.01US $ 99% OFF|Car Interior Cleaning Soft Brush Dashboard Air Outlet Gap Dust Removal Detailing Brush Clean Tools Auto Maintenance - Sponges, Cloths & Brushes - AliExpress