Stokları Serelim

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öne çıkan konu #13,681
İndirimle carpro hydro2foam siparişi vermiştim ama gelen benzer farklı ürün geldi. Bende bu ürünü diğer modellerin farkı nedir diye nete araştırdım, 1200₺ üstü fiyat görünce aboovv deyip şaşırdım. Ürünün açıklamasında diğerlerine göre çok üstünde bir ürünmüş hemde 1:6 konstrantrelimiş. Normalde yanlış ürün göndermezdi diye düşünmüştüm ama şansıma çıktı. :gulumsemex: neyse iade edip etmeyeceği karar veremedim sonunda iade etmedim :sırıtan1:. Belki de sürekli müşterisi olduğum için bilerek göndermiş yada bilmeden dalgınlıktan göndermiş olabilir. :)

Son düzenleme:

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
İndirimle carpro hydro2foam siparişi vermiştim ama gelen benzer farklı ürün geldi. Bende bu ürünü diğer modellerin farkı nedir diye nete araştırdım, 1200₺ üstü fiyat görünce aboovv deyip şaşırdım. Ürünün açıklamasında diğerlerine göre çok üstünde bir ürünmüş hemde 1:6 konstrantrelimiş. Normalde yanlış ürün göndermezdi diye düşünmüştüm ama şansıma çıktı. :gulumsemex: neyse iade edip etmeyeceği karar veremedim sonunda iade etmedim :sırıtan1:. Belki de sürekli müşterisi olduğum için bilerek göndermiş yada bilmeden dalgınlıktan göndermiş olabilir. :)

Bir dönem bu ürünün seyreltilmiş halini hydro2lite i kullanmıştım halen elimde az bir miktar var çok iyi bir ürün. Wetcoat in muadili

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Güzel günlerde keyifle kullanın hocam. Fireball İron Burn merak etiğim bir ürün elimdeki stokları tüketebilirsem almayı düşündüğüm ilk demirtozu temizleyici :gulumsemex: Size bir sorum olacak bazı sitelerde 1:3 sulandırılabileceği yazıyor aşağıdaki fotoğrafta olduğu gibi. Üstünde böyle bir ibare var mı? Yani üretici bunu belirtmiş mi yoksa bizim burda normalde seyreltilmeyen ürünleri 1:1 seyreltilebilir şeklindeki üreticinin belirtmediği bir yorum mu onu merak ediyorum. Etiketinden kontrol etme şansınız varsa sevinirim :)

eddy35

Amatör Detaycı
Üye
İl
izmir
Güzel günlerde keyifle kullanın hocam. Fireball İron Burn merak etiğim bir ürün elimdeki stokları tüketebilirsem almayı düşündüğüm ilk demirtozu temizleyici :gulumsemex: Size bir sorum olacak bazı sitelerde 1:3 sulandırılabileceği yazıyor aşağıdaki fotoğrafta olduğu gibi. Üstünde böyle bir ibare var mı? Yani üretici bunu belirtmiş mi yoksa bizim burda normalde seyreltilmeyen ürünleri 1:1 seyreltilebilir şeklindeki üreticinin belirtmediği bir yorum mu onu merak ediyorum. Etiketinden kontrol etme şansınız varsa sevinirim :)
Ben cevap verebilirim:gulumsemex: Evet üzerinde minimum 1:2 veya 1:3 oranında sulandırın ibaresi mevcut.

Zerdal

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kırıkkale
Teşekkür ederim hocam :gulumsemex:. Bu çok iyi oldu. Ürünün iyi olduğunun yorumları vardı ama bu şekilde tamamen piyasadaki en iyi fiyat performans ürünü olabilir :)
Ben K2 Roton Jel kıvamında olan demirtozu ürününü kullandım 1/1 sulandırılabiliyor.Fiyatı bayagı uygun 5 litresi 536 tl bu firaball iron ne kadar acaba fiyatı biliyormusunuz merak ettim

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ben K2 Roton Jel kıvamında olan demirtozu ürününü kullandım 1/1 sulandırılabiliyor.Fiyatı bayagı uygun 5 litresi 536 tl bu firaball iron ne kadar acaba fiyatı biliyormusunuz merak ettim
Hocam Fiyat 550 TL ye alınabiliyor sanırım 4 Litresi. 1:3 sulandırılabiliyorsa eğer 16 litre ürün yapar. Oda litre başı maliyet olarak 34.5 TL ye gelir. K2 Roton kullanmadım üstünde üretici talimatında sulandırılabilir yazıyor mu bilmiyorum. Bilen arkadaşlar yorum yaparsa daha iyi olur. Onun için üstündeki ibareyi sordum alan arkadaşa. Diğer türlü biz bütün demirtozu sökücüleri kendi yorumumuza göre 1:1 sulandırıyoruz zaten. Eğer böyle bir ibare varsa ve 1:1 sulandırılabiliryorsa bile 10 litre ürün yapar onunda litre başı maliyeti 53.5 TL olarak karşımıza çıkar :)

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir

firma ürünü ( önemli ) seyreltilmemiş kullanmayın! demiş ve eklemiş koruma öncesi hazırlıkta 1:1~2:1 , korumalı yada normal bakım aşamasında 3:1~4:1 dilüsyon kullanın.

bkz: https://www.fireball-usa.shop/product-page/iron-burn-se

iyi detaylar.

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara