Stokları Serelim

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul

golfümü çocuğumuz olacağı için satmıştım hanımda kullanamıyordu pek araç basık olduğu için zorlanıyordu abimin leonunu satın aldım bi süre yoldaşım olacak kafam atarsa bunuda yükleyebilirim fr değil ama led farları ben burdayım müsaitim diyor herşeye araç style plus paket :kalplix:

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara

Nasiol Temporoad.

2500 km karadeniz turundan önce uygulamıştım. Kaputun ucuna, çamurluk ve ön tampona. Haliyle 2500 km sonrası üstünde çok fazla böcek kalıntısı oluştu.

Sonrasında araca basınçlı su tuttum ürün eridi ve gitti. Ben ürünü çok beğendim uzun yol öncesi kullanılabilir. Uygulama öncesi kaputta seramik ve yıkama sonrası uygulanan BSD vardı. Ürün belki de bu yüzden su tutunca çok kolay çıktı bilmiyorum.

Uygulaması alttaki yüzeyde koruma varsa biraz zor ürün sürekli kayma yapıyor. Biraz kalın sürmek gerekiyor.

Ürünü genel koruma filmi olarak değil de uzun yolda böcek kalıntılarından kurtulmak için almak istemiştim. Tam olarak buna hizmet etti ben beğendim.

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Çok yönlü bir ürün, saf halde lastiklere uyguladım 2 aydır lastiklerde 2000 km kadar kullanmama rağmen.
evet toz tutması hariç ürün çok yönlü lastiklerde ben yaz aylarında 1-1 kullanıyorum genelde kapı eşikleri,motor plastiklerinde,davlumbazlarda güzel iş yapıyor dashboard da kullanmıyorum parlak finishi var sulandırılınca bir çok üründen ucuza geliyor vazgeçemediğim ürünlerden birisidir :)