Stokları Serelim

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Öne çıkan konu #13,721
evet toz tutması hariç ürün çok yönlü lastiklerde ben yaz aylarında 1-1 kullanıyorum genelde kapı eşikleri,motor plastiklerinde,davlumbazlarda güzel iş yapıyor dashboard da kullanmıyorum parlak finishi var sulandırılınca bir çok üründen ucuza geliyor vazgeçemediğim ürünlerden birisidir :)
Aynen konsolda ve diğer plastikler de de kullandım fakat lastik ve dış plastikler de toz tuttuğunu görmedim.

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Herşey garajda bazı yeni ürünleri getirtmişler. En çok istediğim bunlardan biri hem elyaflı hemde mikrofiber birada olan el pedi aldım. Kutunun içinde aynı 2 adet çıkıyor. Torpido ve direksiyon temizliği için iyi gelir.
Sam's Detailing - Interior Scrub Pad - Mikrofiber İç Temizlik Pedi - 191.53 TL + KDV

Würth multi ürünü ise arabamın motorunda bazı yerlerde çürümüştü. O yüzden çürümüş yerlere sıkıp çözülüp korumaya alacağım.

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Fatih bey güzel detaylarınız olsun yeni ürünlerinizle. Sizin mahzendeki ürün gamıyla sezonda bol bol video izleyeceğiz bu bahar ve yaz aylarında sanırım :D
Saol teşekkür ederim hocam. İnşAllah hocam. Şu yeni tripodu alayım ve telefonla video çekme alışmam gerekecek. Video editlemede iyice öğrenip ustalaşmam gerekecek o zamanda bol bol videoları çekip atarım inşAllah hocam

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
O zaman siz de kesinlikle paylaşın :) Fatih hocam yeni stokları paylaşırken hep deponun arka planı oluyor fotoğraflarda, merak etmemek mümkün olmuyor :)
Benim depo aşırı dağınık, bir fırsat olsa düzenlesem keşke. Ama o dağınıklığın içinde yani kaosun içinde bir düzen var :D :D Pat diye aradığımı buluyorum. Düzenli olsa hayatta bulamam :D :D

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Benim depo aşırı dağınık, bir fırsat olsa düzenlesem keşke. Ama o dağınıklığın içinde yani kaosun içinde bir düzen var :D:D Pat diye aradığımı buluyorum. Düzenli olsa hayatta bulamam :D:D
arada düzenliyorum hoşuma gidiyor sağlam stokladım bende çünkü yılbaşından sonra dahada enteresan rakamlar bekliyorum ürünlerde kenara koymakta fayda var :sırıtan1:

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Herkese selamlar :)
Forumdaşlarımız çok merak ettiği envanterlerim paylaşıyorum.
Güncel Envanterlerim (bugün çekildi) ve Sipariş Sonrası Gelen Ürünlerim (2021'den beri olan) 2 ayrı klasörlerde bulunan fotografları paylaşmaktan onur duyarım. Aşağıdaki linktedir.

Güncel Envanterlerim - Google Drive

Sipariş Sonrası Gelen Ürünlerim - Google Drive
https://youtube.com/shorts/Y57EbNxoELA?feature=share hay maşallahhh @Fatih37 hocam