Hepsiburada üzerinden aldıgım ceyizin en nadide parcasi. Oldukça kuvvetli. Benzinlikteki dayiyi priz icin ikna edebilirsem ahlaksiz teklifler ile kullanabilirim rahatça diye düşünüyorum. Yagmurlu hafta bir geçsin heyecanla bekliyorum
oww detailing işi cidden damarlara işlemiş allah bundan sonra kredi kartınıza yardım etsin ahahaha şaka bir yana üstad ufak bir tavsiye vereyim hevesle alınan bir çok ürünün yüzüne bile bakılmadığı bu işte her zaman oluyor forum arkadaşlarımda destekler beni aman diyim bir ürünü alırken iki üç kere düşünün derim
oww detailing işi cidden damarlara işlemiş allah bundan sonra kredi kartınıza yardım etsin ahahaha şaka bir yana üstad ufak bir tavsiye vereyim hevesle alınan bir çok ürünün yüzüne bile bakılmadığı bu işte her zaman oluyor forum arkadaşlarımda destekler beni aman diyim bir ürünü alırken iki üç kere düşünün derim
uyarı için teşekkürler
şimdilik elimde olan ürünler bir süre yeter gibi.
amacım olabildiğince 'gerekli ve yeterli' ürünle gitmek olduğu için, ilk aldığım az sayıdaki ürünün yetmediğini farkettim.
bunları eklemem gerekti
Kampanya için Adem Bey'e @Adam’s Garage ve forum yönetimine teşekkür ederim.
Bezleri yenilemeye ihtiyacım vardı, uygun fiyatla güzel ürünleri almış olduk.
Beyaz BadBoys Kovanın yanına siyahını ekledim, aklımdaydı uzun zamandır.
BB Bubblegum kokusu için aldım. Areon Bubblegum ile uyumlu olacağını düşündüm
Sinergy tam anlamıyla sürpriz, deneyip göreceğiz.
Beyaz BadBoys Kovanın yanına siyahını ekledim, aklımdaydı uzun zamandır.
BB Bubblegum kokusu için aldım. Areon Bubblegum ile uyumlu olacağını düşündüm
Sinergy tam anlamıyla sürpriz, deneyip göreceğiz.
Hepsiburada üzerinden aldıgım ceyizin en nadide parcasi. Oldukça kuvvetli. Benzinlikteki dayiyi priz icin ikna edebilirsem ahlaksiz teklifler ile kullanabilirim rahatça diye düşünüyorum. Yagmurlu hafta bir geçsin heyecanla bekliyorum