Stokları Serelim

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bnmki ptt kargoda gumruge takildi siz nasil alabildiniz acaba?
Bana Mjjc den farklı zamanlarda, 3 farklı ürün geldi gümrüğe takılan olmadı, sorunsuzca teslim aldım. Sizinki neden takıldı? Ne dediler? Takılsa bile Ptt ye çağrılıyorsunuz, anlatıyorsunuz ürünü alıyorsunuz...

Reşat48

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Mugla
Bana Mjjc den farklı zamanlarda, 3 farklı ürün geldi gümrüğe takılan olmadı, sorunsuzca teslim aldım. Sizinki neden takıldı? Ne dediler? Takılsa bile Ptt ye çağrılıyorsunuz, anlatıyorsunuz ürünü alıyorsunuz...
Hocam ben gittim yasakli urun ithali dediler iadeye dustu dediler o kadar kozmetik malzeme olarak gecmis ptt ye gittim gelmenize gerek yoktu dediler

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam ben gittim yasakli urun ithali dediler iadeye dustu dediler o kadar kozmetik malzeme olarak gecmis ptt ye gittim gelmenize gerek yoktu dediler
Keşke orda ürünü anlatsaydınız, ne işe yaradığını, bir kaç video izletirdiniz youtube üzerinden, ürünü alırdınız, Kötü olmuş...

Reşat48

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Mugla
Keşke orda ürünü anlatsaydınız, ne işe yaradığını, bir kaç video izletirdiniz youtube üzerinden, ürünü alırdınız, Kötü olmuş...
Hocam yobaz bi insan vardi anlattirmafi bile ithaliyasak urun kozmetik urun yazmisiz geri iade oldu o dedi kozmetik urun degil araba sampuani dedim oda araba kozmetigi sonucta dedi alma sansin yok dedi. Anlamadigim gumruk istanbulda degil mi ordan ciktiktan sonra subenim yapacagi islem dagitmak degilmi yasak urun ise gumrukten neden cikarttilar ki boau boauna muglaya geldi urun anlamadim sureci bilmedigim icin

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Hocam yobaz bi insan vardi anlattirmafi bile ithaliyasak urun kozmetik urun yazmisiz geri iade oldu o dedi kozmetik urun degil araba sampuani dedim oda araba kozmetigi sonucta dedi alma sansin yok dedi. Anlamadigim gumruk istanbulda degil mi ordan ciktiktan sonra subenim yapacagi islem dagitmak degilmi yasak urun ise gumrukten neden cikarttilar ki boau boauna muglaya geldi urun anlamadim sureci bilmedigim icin
hocam geçmiş olsun sokak tabiriyle güme gitmiş sizin kargo umursamaz bir görevli yüzünden. çok üzüldüm

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ürün şampuan değilki sizde yanlış tabir kullanmışssınız, şampuan köpük atmak için aparat demeniz daha doğru olurdu…
Dediğim gibi bana 2 foam lance ve 1 adet şampuan ayrı zamanlarda geldi ve bir şekilde teslim aldım, Mjjc şampuan Hollanda üzerinden geldi, iş yerime kadar teslim oldu, acaba sadece Çin e mi kozmetik yasak var bilemedim…

PtonHo

Acemi Detaycı
Üye
İl
Balıkesir

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
detay deposundan K2 ROTON PRO satın almıştım sprey kısmı ilacı janta yaymıyor, 2 adet başlıkla denedim ikiside aynı. Bunları deneme şansınız oldu mu ? K2 apc de sorun yaşamamıştım rotonda spray yapsamda stream gibi tek noktaya atıyor.
Merhaba,

Başlıklar steam ayarında mı kontrol edin eğer püskürtme ayarında da aynı ise ürün jel kıvamlı olduğu için bazı partilerde kıvam iyice yoğunlaşabiliyor.

jant için kullanacaksanız 200ml Roton + 200ml arıtılmış su karışımı yapıp çalkalayın.

bu hem yoğunluğu azaltır hem de üründen tasarruf sağlar.

PtonHo

Acemi Detaycı
Üye
İl
Balıkesir
Merhaba,

Başlıklar steam ayarında mı kontrol edin eğer püskürtme ayarında da aynı ise ürün jel kıvamlı olduğu için bazı partilerde kıvam iyice yoğunlaşabiliyor.

jant için kullanacaksanız 200ml Roton + 200ml arıtılmış su karışımı yapıp çalkalayın.

bu hem yoğunluğu azaltır hem de üründen tasarruf sağlar.
Bende kıvamından kaynaklı olduğunu düşünüyordum. Ozaman 1-1 oranında seyreltip tekrar deneyim. Teşekkür ederim.

ihsanayna

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
kastamonu
Ürün şampuan değilki sizde yanlış tabir kullanmışssınız, şampuan köpük atmak için aparat demeniz daha doğru olurdu…
Dediğim gibi bana 2 foam lance ve 1 adet şampuan ayrı zamanlarda geldi ve bir şekilde teslim aldım, Mjjc şampuan Hollanda üzerinden geldi, iş yerime kadar teslim oldu, acaba sadece Çin e mi kozmetik yasak var bilemedim…
Hocam bende foam lance ile şampuan aldım. Şampuan olunca gümrüğe takılır mı? MJJC kendisi gönderiyor.

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam bende foam lance ile şampuan aldım. Şampuan olunca gümrüğe takılır mı? MJJC kendisi gönderiyor.
Foam lance direkt Çin'den geldi, gümrüğe çağrıldım fakat ürün sebebi ile değil, belli gelen ürünlerden, atıyorum o günkü 100. ürünün alıcısı çağrılıyormuş, ona denk geldim. Gittim teslim aldım sorun olmadı. Sadece başta ne geldiğini sordular dedim köpük aparatı ve şampuan. Gümrüktekiler kesinlikle kozmatik ürün geçmiyor dediler, hatta sordular bilmiyormusun v.s yok dedim, o sırada youtube kanalını v.s gösterdim, normalde tüm mevzuatı uygulamamız lazım ama ne olduğu belli geçiririz dediler. Kutu açıldı, şampuan yok. Bende her halde ana gümrükte v.s geçmedi sandım.
Mjjc onu ayrı olarak yollamış ama Hollada üzerinden, bir kaç hafta sonra şampuan iş yerime kadar teslim edildi. 3 ihtimal var, avrupadan gelen ürünlerde kozmatik yasağı yok, 2. ihtimal aynı memura denk geldi beni hatırladı gönderdi, 3. ihtimal bu tip işlerden anlayan bir memura denk geldi gönderildi.

Yani nedesem bir sonuç net değil, bekleyip görececeğiz. :D