Stokları Serelim

Reşat48

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Mugla
Öne çıkan konu #13,961
Foam lance direkt Çin'den geldi, gümrüğe çağrıldım fakat ürün sebebi ile değil, belli gelen ürünlerden, atıyorum o günkü 100. ürünün alıcısı çağrılıyormuş, ona denk geldim. Gittim teslim aldım sorun olmadı. Sadece başta ne geldiğini sordular dedim köpük aparatı ve şampuan. Gümrüktekiler kesinlikle kozmatik ürün geçmiyor dediler, hatta sordular bilmiyormusun v.s yok dedim, o sırada youtube kanalını v.s gösterdim, normalde tüm mevzuatı uygulamamız lazım ama ne olduğu belli geçiririz dediler. Kutu açıldı, şampuan yok. Bende her halde ana gümrükte v.s geçmedi sandım.
Mjjc onu ayrı olarak yollamış ama Hollada üzerinden, bir kaç hafta sonra şampuan iş yerime kadar teslim edildi. 3 ihtimal var, avrupadan gelen ürünlerde kozmatik yasağı yok, 2. ihtimal aynı memura denk geldi beni hatırladı gönderdi, 3. ihtimal bu tip işlerden anlayan bir memura denk geldi gönderildi.

Yani nedesem bir sonuç net değil, bekleyip görececeğiz. :D
Hocam banada hollanda uzerinden geldi ama bana zaten sampuan geldi sadece foamlance gelmemisti zaten o yuzden mecbur sampaun gelsigini soyledim. Zaten adam urune falan hic bakmadi bana gonderdikleri kagida bakti biz buna kozmetik yazmisiz bosuna gelmene gerek yoktu dedi dondu gitti odasina..

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Şişelerde değişiklik yaptım. Büyük şişeleri benzinliğe götürüp getirmek zor oluyordu. Bu 100-150 mililitrelik şişeleri taşımak daha kolay. Ayrıca sarfiyatları az ve kapaklı oldukları için gram kaçırma yapmıyorlar.
url yükle
Şişeler güzel olmuş üzerlerine çıktı alıp bant ile etiket de yapıldığında çok iyi olur. aldiginiz yerin linki var mı acaba