Stokları Serelim

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Öne çıkan konu #13,981
Merak ettiğim ürünleri almışsın :) Özellikle liqui moly'yi merak ediyorum. Gittim Sonax'ın dizel katkısını aldım. Gazlamak gerekmiyormuş. Bakalım sesi sedası değişecek mi göreceğiz. :)
Özet, güle güle kullan ama özellikle liqui deneyimini yazmanı bekliyorum :)

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merak ettiğim ürünleri almışsın :) Özellikle liqui moly'yi merak ediyorum. Gittim Sonax'ın dizel katkısını aldım. Gazlamak gerekmiyormuş. Bakalım sesi sedası değişecek mi göreceğiz. :)
Özet, güle güle kullan ama özellikle liqui deneyimini yazmanı bekliyorum :)
Liqui moly i @Nobran hocamin forumda tavsiyesi uzerine not etmistim. Arac bakimdan yeni cikinca alip denemek istedim, fakat durmadan 40-50 km yapacagim zaman kullanmayi dusunuyorm. Kullandiktan sonra yorumlarimi yazarim tabiki

Skysonic

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir

taha06

Çaylak Detaycı
Üye

Ürünü şöyle bir mağazadan aldım, 56 tl gibi rakama, epey şubesi mevcutmumuş,

hizliresim yükle
Bugün Ankara'daki şubesine gittim sizin 56 tl'ye aldığınız fırça 133 tl yazıyordu. Kılları biraz sert gibi geldi bana. Bir de makyaj fırçasına benzer yumuşak kıllı iç detay fırçası gördüm 115 tl'ydi onun da fiyatı

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bugün Ankara'daki şubesine gittim sizin 56 tl'ye aldığınız fırça 133 tl yazıyordu. Kılları biraz sert gibi geldi bana. Bir de makyaj fırçasına benzer yumuşak kıllı iç detay fırçası gördüm 115 tl'ydi onun da fiyatı

Evet normal fiyatı o şekildeydi, indirimle 56 tlye geldi, demekki geçen hafta indirim vardı