Stokları Serelim

shovery

Acemi Detaycı
Üye
hayırlı olsun uygulamalarını da görmek isteriz :) nerden temin etmiştiniz bu arada? Bu aralar en çok temin etmek istediğim ürünlerden biri koch chemie guf’la beraber
Darkside gerçekten çok başarılı. Parlatan adamlarda mevut. Fiyatı da bence performansına göre uygun fakat parlatan adamların kargo tarifesi sinir bozucu. :confused:

ADZ233

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Erzurum
Üç hafta önce Parlatan Adamlar dan dört parça ürün aldım. Maalesef iki tanesi kutu içine dökülmüş. Hata onlarda mı yoksa kargo firmasında mı bilemiyorum.

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye

@DetayDeposu çok teşekkür ederim. Asla şüphe etmiyoruz K2’den devam ediyoruz ☺️
Güle güle kullanın hocam, sizlerin güveni ve desteği ile uygun fiyatlı ürünlerle sizleri buluşturmaya bayramdan sonra da yeni ürün gamlarıyla devam edeceğiz. Desteklerinizle birlikte cebi yormayan kaliteli ürünler inşallah sizlerle buluşmaya devam edecek. Hepinize çok teşekkür ederim iyi ki varsınız. :sevilenx:

coskusu06

Amatör Detaycı
Üye
İl
Diyarbakır
hayırlı olsun uygulamalarını da görmek isteriz :) nerden temin etmiştiniz bu arada? Bu aralar en çok temin etmek istediğim ürünlerden biri koch chemie guf’la beraber

Yazlık lastige uygulama Yapıcam haftaya montaj öncesi. Dayanimi güncellerim :) parlatan adamlar'dan aldım

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
MJJC' lendik. Cannon S3 ve MJJC' Foam stoga eklendi.:gulumsemex: MJJC ailesine kargo sürecindeki yardımları için teşekkürler.:) En iyi kısa sürede eski versiyonu ile kiyaslamasini ve şampuanın incelemesini yapacağım.

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
MJJC' lendik. Cannon S3 ve MJJC' Foam stoga eklendi.:gulumsemex: MJJC ailesine kargo sürecindeki yardımları için teşekkürler.:) En iyi kısa sürede eski versiyonu ile kiyaslamasini ve şampuanın incelemesini yapacağım.

Hayırlı olsun, şeffaf şişe ve tak çevir kapak konfor sağlıyor, kutulaması değiştirilmiş. şampuan güzel köpük yapıyor ama yazlık bir şampuan bence, Mjjc'de indirim kodumuz vardı kullansaydınız keşke..

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhabalar ben de sipariş etmeyi düşünüyorum, sizce s3 mü yoksa pro mu?
Köpük atımı olarak ciddi bir fark gözlemlemedim, birde Karcher apklikatörün bağlantı kısmının için proda plastik S te metal v.b bir malzeme, görsel ve kullanışlılık olarak S daha keyifli gibi. :)