Stokları Serelim

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.

Bu da yeni geldi, on camdaki parlatan adamladan aldığın magic yağmur kaydırıcı yaklasik 2 yıl hizmet etti kargo vs ile aynı fiyatlara geldiğini görünce bu sefer de nasiol deneyeyim dedim. Yağmurlar dinerse önümüzdeki sezona stok olur.
2 yıl hizmet eden yağmur kaydırıcı mi :oops:
Tek uygulama ile 2 yıl mi?

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
2 yıl hizmet eden yağmur kaydırıcı mi :oops:
Tek uygulama ile 2 yıl mi?
Evet tek uygulama yaptım ama iki kat halinde uygulamistim. Ben de şaşırdım açıkçası nasiol ile aynı fiyata gelmese yine magic alırdım. Fiyatından beklenmeyecek şeyler yaptı. Tabi bunda silecekleri mümkün mertebe az kullanmak, düzenli olarak ph nötr şampuan kullanma, silecek suyunu iyi seçmek, kar buz gibi hava şartlarına maruz kalmaması, ve yıkama sonrası bazen hydro2lite ve ech2o ile destekleme de var. Tüm bunlara rağmen yan camlardaki hidrofobi halen devam ediyor. Ön ve arka camda ise bitme aşamasında.

Enes_10

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
K2’nin detay fırçası, brill pro, jant fırçası, deri ve döşeme fırçası, letan foam, aluchrom, apc strong, lotor, aktive foam, roton, klima doktor, klima fresh, mixer sprey şişe, araç kokusu gibi ürünlerinin yanında, velor, nuta anti insect ve purio adlı ürünlerini de çeyizimize ekledik :)
Ayrıca çok tutulan foamer Alta Foam’a da kavuştuk. @DetayDeposu ve @Sefa46 hocalarıma destekleri için çok teşekkürler ☺️

(Not: Saydıklarımı farklı zamanlarda temin ettiğim için hepsinin toplu fotoğrafını alamadım, kusura bakmayın)