Stokları Serelim

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun

Bir ucuzluk mağazasında denk geldim. Tırnak ve yaka fırçası olarak geçiyor ve kılları da sert değil. Michelin lastik fırçasının kılları daha sert mesela. Tırnak fırçası olduğu için yumuşak yapılı yani :)

Sapı sayesinde de kolay tutuluyor lastik temizliği için kullanıcam üstelik 10₺ ye aldım :D

Son düzenleme:

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Nanolexin yeni professional serisinde bulunan interior cleaner odex yeni bir ürün ,interior cleaner ürününü odex koku giderici enzimlerle geliştirmiş nanolex interior cleaner severek kullandığım bir üründü bu ürünüde denemek istedim.dby detailing ürün paketleme konusunda oldukça başarılı fotoğraf ta görününen silindir boru içerisinde geliyor ürünler:gulumsemex:
n11 kampanyasından sefa hocam paylaşmıştı sağolsun kuponla 90 TL ye 4 adet meguairs ped ücretsiz kargo harika fiyat :cool:

fserterr

Uzman Detaycı
Üye
İl
Denizli

Nanolexin yeni professional serisinde bulunan interior cleaner odex yeni bir ürün ,interior cleaner ürününü odex koku giderici enzimlerle geliştirmiş nanolex interior cleaner severek kullandığım bir üründü bu ürünüde denemek istedim.dby detailing ürün paketleme konusunda oldukça başarılı fotoğraf ta görününen silindir boru içerisinde geliyor ürünler:gulumsemex:
n11 kampanyasından sefa hocam paylaşmıştı sağolsun kuponla 90 TL ye 4 adet meguairs ped ücretsiz kargo harika fiyat :cool:
İnterior cleaner odex’i ben de düşünüyorum almayı, kullandıktan sonra yorumlarınızı beklerim :)

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
İnterior cleaner odex’i ben de düşünüyorum almayı, kullandıktan sonra yorumlarınızı beklerim :)
İnterior cleanerı önceden kullandığım için kesinlikle tavsiye ederim pahalı evet ama bence değer.Odex olan versiyonuda denedikten sonra paylaşayım yorumunu :begenixx: