Bir ucuzluk mağazasında denk geldim. Tırnak ve yaka fırçası olarak geçiyor ve kılları da sert değil. Michelin lastik fırçasının kılları daha sert mesela. Tırnak fırçası olduğu için yumuşak yapılı yani
Sapı sayesinde de kolay tutuluyor lastik temizliği için kullanıcam üstelik 10₺ ye aldım
Alımları görünce dayanamayıp scrub ped i denemek istedim. Detaydeposundan siparişi geçtim. Bezi ultra yumuşak geçmiştim ama kenarsız normal bez gelmiş bi yanlışlık olmuş sanırım sağlık olsun.
Nanolexin yeni professional serisinde bulunan interior cleaner odex yeni bir ürün ,interior cleaner ürününü odex koku giderici enzimlerle geliştirmiş nanolex interior cleaner severek kullandığım bir üründü bu ürünüde denemek istedim.dby detailing ürün paketleme konusunda oldukça başarılı fotoğraf ta görününen silindir boru içerisinde geliyor ürünler
n11 kampanyasından sefa hocam paylaşmıştı sağolsun kuponla 90 TL ye 4 adet meguairs ped ücretsiz kargo harika fiyat
Nanolexin yeni professional serisinde bulunan interior cleaner odex yeni bir ürün ,interior cleaner ürününü odex koku giderici enzimlerle geliştirmiş nanolex interior cleaner severek kullandığım bir üründü bu ürünüde denemek istedim.dby detailing ürün paketleme konusunda oldukça başarılı fotoğraf ta görününen silindir boru içerisinde geliyor ürünler
n11 kampanyasından sefa hocam paylaşmıştı sağolsun kuponla 90 TL ye 4 adet meguairs ped ücretsiz kargo harika fiyat
İnterior cleanerı önceden kullandığım için kesinlikle tavsiye ederim pahalı evet ama bence değer.Odex olan versiyonuda denedikten sonra paylaşayım yorumunu
Geçen sene arabasına detaylı iç-dış temizlik yaptığım bir gurbetçi tanıdığım bu sene hediye koku göndermiş yurtdışı yorumlarını incelediğimde 6-12 ay arası dayanıklılıktan bahsediyor çok mümkün gelmedi ama bakalım