Forum ile tanışınca biraz ürün temin etmek istedim. Bu konuda yardımcı olan @sajmora98 e çok teşekkür ederim. Melih bey kardeşim sayesinde kocaman bir yüreği olan, bence bu sayfaya gönlünü vermiş olan @Sefa46 (Sefa bey'e ) çok teşekkür ederim. Sayelerinde çok güzel ürünlere sahip oldum. Özellikle Sefa bey den iki sefer ürün istediğimde; gerek kargo gerek hediyeleri ile bizi ziyadesiyle memnun etti. Buradan çok teşekkür ediyorum. Hatta lastik parlatıcı önerdiğiden olmayınca, kendisi ürünü deneyip bir kaç gün sonra gönderdi. Daha ne yapılır ki. Birde hiç konuşmadığı insana. Sadece vatsap üzerinden iletişim kurduk.
Hocam bu ürün şampuan değil yalnız onu bilmenizi isterim. Lavish seramik köpük ciladır.Örnek vermek gerekirse wetcoat tarzı düşünebilirsiniz.Araç temizlendikten sonra bu ürünü köpük olarak atıp duruluyorsunuz temizlik yapmaz bilginize.
Hocam bu ürün şampuan değil yalnız onu bilmenizi isterim. Lavish seramik köpük ciladır.Örnek vermek gerekirse wetcoat tarzı düşünebilirsiniz.Araç temizlendikten sonra bu ürünü köpük olarak atıp duruluyorsunuz temizlik yapmaz bilginize.
Stoklarımıza fraber neve şampuan, kurulama havlusu, wax bezi , yıkama eldiveni ve klin zero ped eklendi. Hızlı kargo ve profesyonel paketleme ile ulaştı. @Sefa46 (Sefa Bey'e) ya çok teşekkür ederim. Emeğine sağlık.
K2 güncel stoğum. Çoğundan memnunum, bazıları hakkında (Vizio pro gibi) ufak tefek eleştirilerim var. Her türlü fiyat performans ürünleri. (Bazılarını açık olarak @Sefa46 abiden aldığım için orijinal şişelerinde değil)
K2 güncel stoğum. Çoğundan memnunum, bazıları hakkında (Vizio pro gibi) ufak tefek eleştirilerim var. Her türlü fiyat performans ürünleri. (Bazılarını açık olarak @Sefa46 abiden aldığım için orijinal şişelerinde değil)