Stokları Serelim

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Merhabalar detail forum ailesi. Stoklarımıza eklemek için "Yağmur kaydırıcı" konusunda forumdaki bilgileri araştırdım. Baya iyi ürünlerden bahsedenler olmuş ,tecrübe ile. Ben de bu konuda daha çok bütçeyi göz önüne alarak bu ürünü aldim. Kullanım şeklinde temiz cama uygulayınız, nemli bez ile siliniz. Daha iyi bir sonuç için haftada bir uygulama yapınız, yazıyor. Sonucunu paylaşırım. Tavsiyesi olan varsa dinlerim.

Enes_10

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hem detail işlerinde hem de üretim amaçları dahilinde kullanmak için Einhell markasının iki ürününü geçtiğimiz günlerde farklı sitelerden satın aldım:

1- Einhell Pressito (sadece batarya ile çalışan versiyon.)

Forumda çok kişi tarafından modifiye edilmiş köpük pompalarıyla ön yıkama köpüğü ya da pre wash püskürtmek için kullanılan ürün, genel olarak kalitesi ile beni de memnun etti.

(Ürünü solo (bataryasız) satın aldım. Bu sebeple diğer Einhell ürünlerde de kullanmak üzere 2.5 ah’lık başlangıç kitini de ayrıca aldım)

2- Einhell TC-CD 18/35 li şarjlı matkap.

Elimde fişle çalışan Bosch profesyonel darbeli matkap olduğu için şarjlı matkap olarak markanın giriş seviye bu ürünü benim için yeterliydi. Hem araç içi döşemeleri hem de kauçuk paspasları matkap ucu fırçasıyla temizlemek, ayrıca evde mobilya montaj/demontaj işlerinde kullanmak için gayet yeterli güce sahip. Batarya ihtiyacımı önceden hallettiğim için bence çok uygun bir fiyata (Amazon- 685 ₺) sahip olmuş oldum. Benim gibi amatör kullanım için almak isterseniz de tavsiye ederim.

Ozdemirli

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Selsil ürünlerini merak ediyordum. Lastik parlatıcısını forumda bazı arkadaşlar beğenmişti, en kötü ihtimalle davlumbazlara uygularım diye planladım. Onunla birlikte fitil bakım ürünü de çeyizde diğer arkadaşlarının yanında yerini aldı.

search image png

Son düzenleme:

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Kova şampuanı olarak biraz da Sam’s detailing shampoo adlı ürünü deneyeceğiz. Tavsiye eden @Sefa46 hocama ve organize edip bölüştürerek güzel bir paketlemeyle kargolayan @emirhaneness kardeşime çok teşekkürler.

Hayırlı olsun abi güle güle kullan. Paketlemede sefa abinin gönderdiği ürünü kullandım kargoyu sefa abiden örnek alıyoruz :)