Stokları Serelim

Cycl3s

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Tavan kaput ve camları yıkamakta zorlandığım için bir mop arayışındaydım. UFS mop listemin ilk sırasındaydı. Forumdaşlarımız sağolsun kuzu postunu yıkamak, bakım vb. zorluklarını izah ettiler ancak belki tüm aracı da benzinlikte mop ile geçerim diye tercihimi UFS mopdan kullandım. Bakımını güzel yapıp elde yıkayacağım ama sonucu ne olacak göreceğiz. Eğer bakamaz isem ucuz yollu bir mop alıp geçerim heralde.

kwazar mercury 360 spreyim vardı ancak baş üstü yani ters tuttuğumda nedense hemen olmasa da birkaç saniye içinde kaçırmaya başlıyordu. Riske atmamak için ona daha az riskli kimyasalımı koyacağım. Yeni 360 sprey olarak IK multi tr den yana tercihimi kullandım. Sprey kalitesi, eldeki duruşu gerçekten çok iyi gözüküyor ilk deneyimim olarak.

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@Fatih37 hocam hayırlı olsun hepsi :) bir ara senin çeyizin güncel halini bir at da gözümüz çeyiz görsün :)
Teşekkür ederim hocam :) Tabi ki hocam altaki linklere ulabilirsin. Kusura bakmayın dün kışa haszırlık için detaylı dış temizliği ve fusso boya koruma yaptım o yüzden geç cevap verdim hocam.
2021 Yılına Ait Ürünlerim
2022 Yılına Ait Ürünlerim
2023 Yılına Ait Ürünlerim
2024 Yılına Ait Ürünlerim

Fatih yatırımlarını detailinge yapıyor :) (maşallah tütütü :) )
Teşekkür ederim hocam :)
Tabi hocam, ücretliyle iç dış temizliği yapmamı isteyenler olduğu için aldım hocam :)

sajmora98

Usta Detaycı
Üye
İl
Kastamonu
Merhabalar, Uzun yıllardır çeyizin vazgeçilmezlerinden birinin sonuna gelmiştik yerine tekrar indirimler ile birlikte ekleme yaptık çok beğenerek kullandığımız bir ön yıkama ürünü.
Özellikle araç kirli iken tercih ediyorum köpük formunu, yüzeyde hemen kurumadan uzun süre kalıp çalışması ve kir sökücülüğünü beğeniyorum.
Bir de önemli olduğunu düşündüğüm için @detaymarketim firmasına çok teşekkür ediyorum galonluk bir ürün ancak bu kadar güzel sarıp sarmalanıp paketlenebilirdi. Kargoya gösterdikleri özeni beğendim.

Bu arada aldığımız ürünlerin üretim tarihlerine dikkat ediyorum. Bu galonun üst tarafında ki kodlardan son da ki 24 Tarihi sanırım yılı kastediyor. Öyle anlıyorum eğer yanlış isem düzeltin çünki yıllar önce alınan 5L galon ile kontrol ettiğimde onda 21 yazıyor sadece o sonda ki hane farklı sanırım üretim tarihi :D