Stokları Serelim

senturk35

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir

Temu siparişlerimiz geldi. Kova tabiki kova aparatını denemek için :)

En sevdiğim ürün kova aparatı oldu jant, lastik, davlumbaz temizliği yaparken malzemeleri bir arada tutmak adına baya kolaylık sağladı.

Grid Guard
Kova Aparatı
Köpük yapan şişe
Çift taraflı deri vinil uygulama pedi

Uğur Can Uysal

Amatör Detaycı
Üye
İl
Eskişehir

Yeni @Cila Kutusu siparişlerim;
Canyon Başlıklı IQ Sprey
IK Multi TR 1
IK Multi TR Mini 360°
Epoca A-Type Serisi Biri 360° başlıklı.
Klin Lastik Parlatma Aplikatörü
Birde AutoBrite BriteGel sipariş verdim. Fiyatı uygun geldi ve fotoğrafından ötürü Canyon Başlıkla gelecek sandım fakat farklı bir başlık göndermişler.

Arkadaşım ile ortak alım Newmix Neon Renkli Şampuan.

Cüneyd

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Merhabalar herkese, forumda yeniyim. Aracımın temizliğini kendim yapmayı seviyorum. Foruma denk geldikten sonra detay işinin uçsuz bucaksız olduğunu fark ettim :) Kendimce bazı ürünlerim bu şekilde. EE Custom markasının ürünlerini çok indirimli şekilde denk gelince aldım daha önce alıp tecrübe edenler varsa tavsiyelere açığım.

Son düzenleme:

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Merhabalar herkese, forumda yeniyim. Aracımın temizliğini kendim yapmayı seviyorum. Foruma denk geldikten sonra detay işinin uçsuz bucaksız olduğunu fark ettim :) Kendimce bazı ürünlerim bu şekilde. EE Custom markasının ürünlerini çok indirimli şekilde denk gelince aldım daha önce alıp tecrübe edenler varsa tavsiyelere açığım.
Fason markalar hocam sosyal medyada herkes bir marka çıkarmış yürüyor kime nasıl ürettiyorlar bilgim yok. Ama genel olarak ürünleri aynı birçoğunun ve uygulama şekilleri kirli lastiği parlatmalar, kirli arabaya wax sürmeler , sihirli süngerle ve apc midir ne olduğu belli olmayan malzemelerle deri temizlemeler yıllardır revaçta olan twisted pile havluları ilk biz bulduk demeler ve bunu olağan üstü bir buluşmuş gibi anlatmaları vs hayretle izliyoruz hatta kurulama havlulalarıds aynı renk hepsinin turuncu ve turkuaz renk üzerine kendi markalarını bastırıp devam ediyorlar:sırıtan1:

Cüneyd

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Fason markalar hocam sosyal medyada herkes bir marka çıkarmış yürüyor kime nasıl ürettiyorlar bilgim yok. Ama genel olarak ürünleri aynı birçoğunun ve uygulama şekilleri kirli lastiği parlatmalar, kirli arabaya wax sürmeler , sihirli süngerle ve apc midir ne olduğu belli olmayan malzemelerle deri temizlemeler yıllardır revaçta olan twisted pile havluları ilk biz bulduk demeler ve bunu olağan üstü bir buluşmuş gibi anlatmaları vs hayretle izliyoruz hatta kurulama havlulalarıds aynı renk hepsinin turuncu ve turkuaz renk üzerine kendi markalarını bastırıp devam ediyorlar:sırıtan1:
Deri temizleme yöntemini bende gördüm sosyal medya hesaplarında sihirli sünger mahveder diye düşünüyorum deriyi. Ürünler yarı fiyatına gelince evime de yakın olunca değerlendirmek istedim, katı wax spray wax motor temizleyici bunlarda hediye olarak verilince çok çok uygun oldu. Demir tozu ürünlerini kullandım normal ne iyi ne kötü, lastik parlatıcı ürünlerinden memnum kaldım yaklaşık 1 aya yakın üstünde kaldı hava yağışlıydı bu sürede iki kere yıkama fırsatım oldu sadece basınçlı su tuttum hızlıca. Diğer ürünler hakkında bir fikrim yok yüksek beklentilerimde yok açıkçası fiyat bazlı bakınca. Normal fiyatlarında olsalar alır mıydım bilmiyorum belki lastik parlatıcı olabilir.

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Deri temizleme yöntemini bende gördüm sosyal medya hesaplarında sihirli sünger mahveder diye düşünüyorum deriyi. Ürünler yarı fiyatına gelince evime de yakın olunca değerlendirmek istedim, katı wax spray wax motor temizleyici bunlarda hediye olarak verilince çok çok uygun oldu. Demir tozu ürünlerini kullandım normal ne iyi ne kötü, lastik parlatıcı ürünlerinden memnum kaldım yaklaşık 1 aya yakın üstünde kaldı hava yağışlıydı bu sürede iki kere yıkama fırsatım oldu sadece basınçlı su tuttum hızlıca. Diğer ürünler hakkında bir fikrim yok yüksek beklentilerimde yok açıkçası fiyat bazlı bakınca. Normal fiyatlarında olsalar alır mıydım bilmiyorum belki lastik parlatıcı olabilir.
Hayırlısı olsun almışsınız sonuçta güle güle kullanın ama ne oldukları belirsiz bunu bilmenizi istedim bir siteleri, ph değerleri, msds vs vs hiçbirşey belli değil ürünlerin ürün açıklamaları yetersiz kara düzen.

Tutankhamun

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Istanbul

Ünal turanı bolca reklamlarında oynatan firma bunu görünce direk almaktan vazgeçtim zaten

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ruudvan

Amatör Detaycı
Üye
İl
istanbul
yine aksesuara dayanamadım :D carpro seti de var ama bunu gündelik arabada kullanırım.

İpa için; Mehmet İnce' nin dediği gibi; 2 birim İPA 1 birim su kullanmayı düşünüyorum.

önce saf dene. bugu bırakıyor mu kontrol et. daha sonra ufak bır mıktar su ile karıstırarak dene. son donemde ipalar pek sulandırmaya gelmıyor.

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
yine aksesuara dayanamadım :D carpro seti de var ama bunu gündelik arabada kullanırım.

İpa için; Mehmet İnce' nin dediği gibi; 2 birim İPA 1 birim su kullanmayı düşünüyorum.

Ben bu markayı bir süredir kullanıyorum, ince garaj gibi oranlıyorum. Güzel ürün.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara

Klima kokusu artınca çözüm şart oldu. Hazır almışken azalan APC stoğu için fiyat performans bazında pulitutto denemeye karar verdim. Vizio da tek kargoyla gelsin de stokda dursun diye bir de miktarı bayağı bol evin cam balkonunda da kullanmaya iyi gelecek. @Cila Kutusu na teşekkürler