Stokları Serelim

enesbkds

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul

SOLDAN SAĞA
Detruner İnterior Matt
Meguıars Hyper Dressing
Meguıars All Season Dressing Lastik Parlatıcı
Lastik Parlatıcı Takozu
ADBL İnterior Qd Unlimited
Meguiars M40 Vinil Plastik Kauçuk Koruyucu
ADBL Vampire Demirtozu
ADBL Yeti Şampuan
ADBL Glass Pro
Würth Araç İçi Temizleme Köpüğü ( İlk Başlarda aldığım ürün artık kullanmıyorum içinde kaldığı için duruyor performansıda çok iyi değil )
Onun Yanındaki Küçük Şişeyi Bende bilmiyorum detailing alışverişi yaptığım yerdeki adam hediye olarak vermişti ama wax gibi kaportaya sürüldüğü zaman biraz beyazlaşıyor daha sonra silindiğinde de sanki kaportaya yağ sürülmüş gibi bi his ve parlaklık veriyo ne olduğunu bilen varsa banada söyleyebilir mi :D
K2 Tapis @Sefa46 abi saolsun :D
ADBL Sentetik Sprey Wax

BEZLER FIRÇALAR

Soldan Sağa
Mavi Cila Bezi ( Araç içi ekranlar ve piano black yerler için )
Sarı Cila Bezi
ADBL Neon Bez
Cartainer 3lü Detay Fırçası
MACWAG Lastik Davlumbaz Fırçası
Mavi Güderi Bez
Gri Mikrofiber Jant Bezi
Valetpro Araç Kurulama Havlusu
Taban Halı Fırçası
Magil Lastik Jeli
ADBL Deri Koruyucu
2 tane Meguıars Hyper Dressing @Sefa46 abi saolsun yine :D
Turuncu Carbon Cam Bezi
KFZ Araç Kurulama Havlusu
Horizon Yıkama Eldiveni
Markası Bilinmeyen Yıkama Eldiveni
Marolex Axel 3000 Köpük Yapıcı

Stoğa Eklememi tavsiye ettiğiniz ürünler varsa öneriye açığım Teşekkür Ederim Herkese :D

Enes Gökmen

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
link a pix online

Sonax Konsantre Şampuan
Newmix Snow Foam Shampoo

Polytop Gloss Protect
Soft99 Authentic Premium Wax
Turtle wax Carnauba Wax

K2 Letan Foam Soft
Koch Chemie GS

Smartbee REİS Large 50*70
Nasiol Twist Car Drying Towel 60*90
Slopes Deluxe Wash Mitt
Nasiol Car Wash mitt
Cartainer Scrub Pad

IK Foam PRO2
Modifiliyeli Pompa

Cartainer U-SoftPro yumuşak detay fırça seti
Cartainer FirmPro sentetik fırça seti

Gyeon Leather Brush Deri Fırçası
Cartainer TyrePro Lastik fırçası
Cartainer RimPro Davlumbaz ve Jant fırçası
Cartainer L-BrushPro Deri ve kumaş fırçası

Meguiars Ürün Çantası

senturk35

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir

Artık ürün almayacağım diyorum olmuyor :) Aracımda sadece kaputta, farlarda ve piano black yan direklerde bulunan Tpu malzeme ppf kaplamayı yaptıralı 1 yıl olmuştu çok iyi bakmama ve korumama rağmen belli belirsiz hafif su lekeleri ve hafif pürüzlenmeler başlamıştı. gyeon ppf renew ürününü aldım. elimde olan orbital akülü polisaj makinesi ile uygulayıp uygulama sonrası ilk yıkamadan sonrada Vonixx Blend sprey wax ile desteklemeyi düşünüyorum.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul

Artık ürün almayacağım diyorum olmuyor :) Aracımda sadece kaputta, farlarda ve piano black yan direklerde bulunan Tpu malzeme ppf kaplamayı yaptıralı 1 yıl olmuştu çok iyi bakmama ve korumama rağmen belli belirsiz hafif su lekeleri ve hafif pürüzlenmeler başlamıştı. gyeon ppf renew ürününü aldım. elimde olan orbital akülü polisaj makinesi ile uygulayıp uygulama sonrası ilk yıkamadan sonrada Vonixx Blend sprey wax ile desteklemeyi düşünüyorum.
Uygulama öncesi ve sonrasını merakla bekliyoruz :)

Cycl3s

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Yurtdışından sipariş ettiğim 20ml sıkmalı ölçü aparatlarım geldi. Amway home şişelerim ile birebir uyum sağlaması çok iyi oldu. Magifoam, PH nötr şampuanlar, reviver vb. tüm malzemelerim için Amway home kullanıyorum delinmiyor. Üzerlerine bu başlıklar ile çok daha pratik olmuş oldu ölçü işleri

Son düzenleme:

ilker8698

Amatör Detaycı
Üye
Yurtdışından sipariş ettiğim 25ml sıkmalı ölçü aparatlarım geldi. Amway home şişelerim ile birebir uyum sağlaması çok iyi oldu. Magifoam, PH nötr şampuanlar, reviver vb. tüm malzemelerim için Amway home kullanıyorum delinmiyor. Üzerlerine bu başlıklar ile çok daha pratik olmuş oldu ölçü işleri

Üstad rica etsem ürünün linkini paylaşır mısın.

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Yetkili servis Sunroof bakımı için 1500 tl isteyince kendimiz yapalım dedik.

Ürün hem fitillerde hemde Sunroof kızaklarında kullanılabiliyor. Tabiki bu koruma ve yağlama ürünü temizlik yapıldıktan sonra kullanılması gerekiyor.
Hocam fitillere slikon spreyi kullanın. Kızaklara sıvı gres kullanmanız daha sağlıklı olur, örn: würth hhs2000 sıvı gres ve würth slikon sprey
Yani 2 farklı ürünle çalışın sunroofda
Ben slikon spreyi yıkama sonrası sunroof fitiline ve kapı fitillerine kullanıyorum, gıcırtı ve çatlamaları engelliyor.