Stokları Serelim

bbah

Acemi Detaycı
Üye
İl
rize
Öne çıkan konu #15,101
Merhaba arkadaşlar, Sefa46 tarafından gönderilen ürünlerim. Kendisine sağlam paketleme, hızlı kargo ve hediyeleri ( Tire pad, bez) dolayısıyla teşekkür ederim. Fırçaları çok beğendim, luxury glossun kokusu güzel, ayrıca öncesinde de paylaştığım gibi gönderi sonrası ücret ve iletişim takdire şayan. Forum ailesi güvenini bir önceki alışverişimde de ( Değişik rumuzlu üyemizin all season dressing gönderisi) tecrübe etmiştim.iyi detaylar.

Baykara

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul

işaretlediklerim hariç hepsinden birer tane aldım. Pasta uygulamasını yine burada yaptırdığım için gerek duymadım. Sohbet kısmında paylaştığım aracıma bu ürünlerle işlem yaptık, ayrıca yine bu markaya ait APC ve her ne kadar koltuklar kumaş olsada iç aksam derilerinde yine markaya ait mat deri koruma ürününü kullandım ( muhteşem bir kokusu var). Ayrıca araç dış plastiklerinde kube bond Nu interior diye bir ürün kullandık yeni gibi oldu. Reklamı çok yok bu sebeple wax harici ürünleri pek bilinmiyor. F/p ürünü. Özellikle sararmış farlara elle uygulanan bir ürünleri var (head light polish) bence şeytan icadı 2 dk falan sürdü uygulama maalesef stoklarında şu an yok ben geldiğinde almıştım. Buhar kloroform zımpara olmaksızın gayet başarılı sonuç verdi bezle sür kurula bu kadar. Başka marka kil kullanmadım ama diğer aracımda bu kili kullandım sorunsuzdu.

Son düzenleme:

senturk35

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir

Mr Dıy’ da araç ürünlerini gezerken büyük boy scrub pad’e denk geldim. Kıl yapısı Cartainer ile neredeyse birebir.
63TL etiket fiyatı olunca aksesuar sevdam yüzünden 2 adet aldım. Boyutu anlaşılması adına Cartainer ile yan yana kıyasladım.
O zaman ne yapıyoruz ilk fırsatta Mr Dıy uğrayıp temin ediyoruz. :D Teşekkürler.