Stokları Serelim

berkesennturk

Uzman Detaycı
Üye
İl
.
En maliyetli stokları serelim paylaşımım olabilir :)
Neyse bakımları aksatmamak gerekli ne gerekiyorsa yapılmalı.
Baskı balata ben ömürümü doldurmaya yaklaştım diyordu debriyaj sertleşmişti yüksek hızlarda kaçırmada yapınca değiştirmek ve fikir almak adına ustamın yolunu tuttum aracı lifte alınca arka krank keçesinden yağ kaçağı olduğunu gördük ne kadar az da olsa onuda aradan çıkaralım dedik zaten değişmesi için şanzımanın çıkması gerekiyormuş biz baskı balata için zaten çıkaracağımız için ekstradan bir işçilikte olmamış olacak 1 taşla 2 kuş, Volant tornaya gidecek yeni baskı balata takılacak ardından yeni yağ dolumu ve montaj olacak kısmetse arka balatalarda bitmeye yakındı onlarıda yenileyelim dedik.

Tüm markaları ustanın önerisiyle aldım.
Valeo baskı balata rulman seti
Orijinal Arka Krank Keçesi
trw arka balata takımı
Liqui Moly 75W Şanzıman Yağı 2 adet
Fikir olması adına sadece malzemeler 7765 TL tuttu.

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Merhabalar detail forum ailesi,
Kumaş koruyucu ürün bakıyordum. Hem fiyat olarak hemde YouTube da ki yabancı sitelerdeki uygulama videolarına ve altındaki yorumlara bakarak bu ürüne karar verdim. Detailbox sitesinden aldım. Daha iyi kargolamalari gördüğüm için olsa gerek kargolama normal sayılır, dün öğlen sipariş geçtim, bu saatte elime geçti. 24 saat içinde ulaştı. Sorunsuz ulaşması önemli idi. Fiyat olarak 540 liraya geldi, kargo dahil.

beratt_hero

Acemi Detaycı
Üye
İl
izmir
Uzun zamandır yoktum. Geri döndüm. Araç parçası da atarsak benim sayfaya sığmaz yav evde kendi odam parça dolu olduğundan ben odamda uyumuyorum. Clionun ön amortisörü spor yayından tut dpf ve son susturucusuna ses sistemine rs halı paspas takımına x2 üstelik vectranın sıfır kadranına vespanın jantlarına egzozuna yağ ve detay malzemelerine varana kadar bir sürü evde parça var. Yetmedi diğer odada kanepe arkasında bekleyen kule gergileri var
Durun durun ben detay malzemelerini atayım yeni partide ve bu yıl gerçekten çok güzel ürünler ekledim. Mutluyum. Birkaç bişey daha eklersem on numara olacak :)
Menzernalarım eski stok.
Onun dışında aldıklarım bu yıl eklediklerim.
Polytop diamant pasta grubu yaptım ama 2000 ve 7000 de ekleyeceğim onlar için ayrı ped de alıcam.
Bunlar dışında pedlerim keçe ve uzatma kitim kochchemie gs vs daha ürünlerim var.
Özellikle son partide
Vonixx grubu tek adım pasta cila black serisi yine hızlı sprey wax black serisi ve seramikli carnaubalı wax ve fireball graphene wax ekledim
Silecek iptali olduğu için aracımda cam su itici için glass shield lite aldım.
Ayrıca mts kimyadan KLİN markasının harika bezlerini aldım.
Bu ay da beş bin tl harcadık detaya bu yıl 20 25 bin tlyi buldu galiba

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Bir süredir İngilteredeydim. Autoglym burasının yerli markası olduğundan Christmas da boxing day de şampuan türkiyedekine göre yarı fiyata geldi pound ile ödemiş olmama rağmen. Şampuan Türkiye’de sevilen bilinen bir şampuan, deneyimlemem sonrası yorumlarımı yapıyor olurum.

Water repellent film dediği de öyle aman aman boncuklanma yaratmamıştı, çok fazla perdeleme yapmıştı. Yani, kendi özelliklerini ön plana çıkarmıştı. Hidrofilik ile hidrofobik olmak arasında deresinde kaldığını hatırlıyorum. Tabi çok zaman geçti, bu bayatlamış bilgiler ile yanıltmak ve heves düşürmek de istemem. Güle güle kullanın. (bir süre ingilterede olsaydım her halde 2 valiz ürünle geri dönerdim, gümrükte dert anlatırdım, yeminle kendime aldım, leeen bırak bu ayakları, ya amirim bak gerçekten kendime aldım bu 500 tane ürünü :D :D )

Cycl3s

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Water repellent film dediği de öyle aman aman boncuklanma yaratmamıştı, çok fazla perdeleme yapmıştı. Yani, kendi özelliklerini ön plana çıkarmıştı. Hidrofilik ile hidrofobik olmak arasında deresinde kaldığını hatırlıyorum. Tabi çok zaman geçti, bu bayatlamış bilgiler ile yanıltmak ve heves düşürmek de istemem. Güle güle kullanın. (bir süre ingilterede olsaydım her halde 2 valiz ürünle geri dönerdim, gümrükte dert anlatırdım, yeminle kendime aldım, leeen bırak bu ayakları, ya amirim bak gerçekten kendime aldım bu 500 tane ürünü :D:D )
Valla çok uyguna ürün yoktu hocam inanır mısın, Autoglym bayağı uyguna geldiği için alıp deneyeyim dedim. Bir iki defa kullanıp raf'a koyarım büyük ihtimalle : ) hep yeni ürünler denemeyi sevdiğim için alayım dedim. Magifoam falan taş yerinde ağır deriz normalde ama orada daha pahalıydı nedense.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Valla çok uyguna ürün yoktu hocam inanır mısın, Autoglym bayağı uyguna geldiği için alıp deneyeyim dedim. Bir iki defa kullanıp raf'a koyarım büyük ihtimalle : ) hep yeni ürünler denemeyi sevdiğim için alayım dedim. Magifoam falan taş yerinde ağır deriz normalde ama orada daha pahalıydı nedense.
Güle güle kullanın :) Bazen abuk subuk indirimler yapıyorlar, size denk gelmedi demek :(