Stokları Serelim

enesbkds

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul

@enesbkds kardeşimin ellerine sağlık baskı Cg kova ile cuk oturuyor malzeme kalitesi beklediğimden iyi

Arge çalışması bittikten sonra IK foam kompressör tutucuya da talibim :)
güle güle kullan adaşım IK kompresör tutucu içinde çalışmalar biter bitmez yolluyorum :)

taha06

Çaylak Detaycı
Üye
İlk resimler bilgisayarda arşivde kalmış :sussx: Yeni alışverişlerle birlikte topluca paylaşıyorum :)

Kova takımı ve ilk malzemeler:

Flowey indirimi zamanından:

Bunlar da Murat abiden:

Ön yıkama şampuanları için ostim tarafında bir üreticiden 700 ml hdpe şişe almıştım. Forumda görüp yapışkanlı fotoğraf kağıdıyla etiket yazdırmıştım ama zamanla çıktı. Şimdilik idare ediyor :)

Hortum sıkışma engelleyici:

Ve güncel olanlara gelelim. Kurulama havlusu ve jant fırçasının artık yenileme vakti gelmişti. Fırçayı bir yakınımız kullandıktan sonra, sanıyorum yıkayıp sıktı diye tahmin ediyorum. Kılları birbirine geçmiş düzeltemedim. (Kediyi yıkarken değil, sıkarken öldü fıkrası gibi :))

Bu yılbaşı dönemi öncesinde Purestar seti ve eldivenler:

Eldivenlerin büyüklük karşılaştırması, twisted olan eldiven daha çok hoşuma gitti:

Davlumbaz fırçası uzun zamandır aklımdaydı, bu zamana kısmetmiş. Parlatanadamlar'dan:

Mavi olan Mjjc 7 yıllık, sarı olan Work Stuff, mor olan Lucullan. Güzel bir yılbaşı indirimi denk geldi. 1,45$ ürün, 1,99$ kargo, 9,26$ vergi :smilex::smilex: Yeni gümrük düzenlemesiyle birlikte malesef son yurtdışı alışverişim :(

Son düzenleme: