Stokları Serelim

keremunlr

Amatör Detaycı
Üye
İl
Gebze
Mr DIY mağazalarında satılan köpük pompasından aldım, ürünü jant lastik davlumbaz için almıştım ama köpük aparatları da iyiymiş çok güzel köpük atıyor bence. Fiyatı 320tl, neredeyse Veta 2B pompa fiyatına hem spray hem köpük atımlı ve modifiye gerektirmeyen pompa alınıyor bence fiyatına göre gayet iyi. (İlk fotoğraftaki 110-06 nozulu ben taktım üründen çıkmıyor)

ayc1616

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa

Uzun süredir grit guardlı bir kova alma niyetim vardı kovayı Parlatan Adamlardan satın aldım Carpro stickerlarını sonradan yapıştırdım.

Work Stuff başlıklardan ve şişeden daha önce denemek için satın almıştım ve çok memnun kalmıştım ihtiyacım varken yine tercihimi Work Stuffdan yana kullandım.

İnnerQD yine merak ettiğim bir üründü Carpro bugüne kadar şahsen beni hiç üzmedi umarım yine aynı şekilde olur :)

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
incegaraj cam pastası tarifindeki zirkonyum oksitten aldım. 100gr ile 500gr arasında çok fark yoktu 500gr aldım o yüzden. Ömür boyu yetecek cam pastası malzemem var şu an :D. Gebze tarafında olup denemek isteyen varsa zirkonyum oksiti paylaşabilirim.

Gerçekten iş yapıyormu kerem? ona göre bende gebzedeyim bi konuşalım

keremunlr

Amatör Detaycı
Üye
İl
Gebze
Gerçekten iş yapıyormu kerem? ona göre bende gebzedeyim bi konuşalım
Bayağı yapıyor bence duş camındaki bütün kireci aldı, arabada daha deneyemedim ama yapan diğer kişilerden takip ettim cam keçesi ile uygulamada cidden iş yapıyor. Makine ile uyumlu çalışmayabilir belki ama camı temizlemek veya camdaki korumayı sökmek için ideal bence. Tarifi 100ml yapınca en fazla 25-30tlye geliyor zaten. Müsait olunca yaz bana Wp den haberleşelim vereyim denersin.

bayraktarrberat

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
ken ilk defa alıyorum ancak vanilla black kokusunu epey seviyorum.
Ken de güzel ama gel olanı süper 2 ay kokusu hiç gitmiyor. Birde vavana yuvarlak klima kokularını beğeniyorum. Güle güle kullanın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi