Stokları Serelim

Baykara

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul

biraz bayram alışverişi yapalım dedik :) Kochlar benim şahsi aracım için. Ayrıca EE custom dan yeni hazırladığı 11 li setten aldım. Erayın ürünlerini beğeniyorum. Yanında İK foam pro 2, scrup pad, lastik fırçası, 5 lt pre-wash şampuan, 5 lt quick wax, kurulama havlusu ve yeni bir yıkama eldiveni aldım. Eraydan aldığım ürünlerle kullanımımızda olan kamu araçlarını yıkayacağız sonuçta bir hortum var işyerinde. Temiz kullanmak lazım bu araçları da, bu arada cepten kendim alıyorum niye hepsi Koch Chemie değil diye linç gelmesin. Sonuçta mintaxla, bulaşık deterjanı ile yıkayanlarda var :)

kotan86

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
tarsus

Beni benzinlikten kurtardı , kapalı pazar yerine çekiyorum keyfini çıkararak yıkıyorum. Kendi köpük aparatı iyi değil, bear force tavsiyemdir.

Shine mate nin şarzlı süpürgesi , evdeki 750 watlık süpürgeden farkı yok. Islak kuru özellikli.
Cilakutusundan forum indirimi ile almıştım. Bataryası 2 kez süpürme garanti 3 te süpürebilir denemedim. Müthiş birşey.

Detailing çantası. 8 yada 10 şişe alıyor. Şişeleri sabit tutmak için cepleri var. Şişelerle beraber içine 8 yıkama eldiveni ve 1 kurulama havlusu rahat sığıyor. Ayrıca dış kısmındada detay fırçaları için sabitleme yeri var. Eskiden muhakkak ürünler devrilir akardı, bu dertten kurtardı, sık kullandığım malzemeleri koyuyorum içine , sürekli hazır halde duruyor çanta.

kotan86

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
tarsus
Cilakutusundan forumumuza özel indirimle aldığım ürünler.

Onyx 30 ml 10 H cam seramiği, ilkdefa uygulayacağım, daha önce uygulayanlar var ise tavsiyelerini dinlemek isterim.

Nasiol zr53 10 H
Eski aracımdaki kuş pisliği yanıkları yüzünden seramik kaplamak istedim. Uygulamayı kendim yapacağım, hata affetmeyen ve hata sonucu uğraştıran bir ürün, tavsiyelere açığım.

Nasiol yüzey hazırlık

Nitril eldiven

Carpro nun scrup eldiveni. Çok beğendim. Deri koltukların yüzey alanı geniş olduğu için , temizliği kolaylaştıracak, süreyi kısaltacak. Direksiyon simidi içinde çok kullanışlı gözüküyor.

Bunlarda hediyeler teşekkürler cilakutusu.