Stokları Serelim

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Geç bir post olarak şunları bırakayım fotoğrafını cekemediklerimde var
Soft99 tirewax
Glaco mirror
Glaco long type
Gyeon fabric coat
Kwazar mercury 360
Kwazar mercucy
Kwazar foamer
Diğer iki Venüs benim degil
Ekli dosyayı görüntüle 3060

Hayırlı olsun. Çok merak ettiğim elime alıp kullanmak istediğim ürünler.

İyi günlerde kullanın :)

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
@Dragstar hayırlı olsun. Bu ürünlerin satış sitesi hk. bilginiz var mı ?
Teşekkürler. Ürün türkiyede yeni avrupa lüksemburg markası bir ürün. Şuan online satış sitesi yok ama online satış sitelerine ürün vereceklerini söyledi. Alım durumunda kendileriyle iletişime geçip uygun fiyat avantajıyla yardımcı olacaklarını söyledi.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Hayırlı olsun. Çok merak ettiğim elime alıp kullanmak istediğim ürünler.

İyi günlerde kullanın :)
kwazarlardan baya memnunum dual action olayı çok güzel. Çok homojen şekilde dağıtıyor sıvıyı. Foamer biraz yorucu sanırım ona pompa bağlayıp otomatiğe çevireceğim :)

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
kwazarlardan baya memnunum dual action olayı çok güzel. Çok homojen şekilde dağıtıyor sıvıyı. Foamer biraz yorucu sanırım ona pompa bağlayıp otomatiğe çevireceğim :)
Hocam o olayı bende düşündüm. Yalnız maliyetten dolayı vazgeçtim. Uygun yollu bir çözüm bulursanız buradan bizleri de bilgilendirebilir misiniz?
Ek olarak dual action olayı nedir?

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Hocam o olayı bende düşündüm. Yalnız maliyetten dolayı vazgeçtim. Uygun yollu bir çözüm bulursanız buradan bizleri de bilgilendirebilir misiniz?
Ek olarak dual action olayı nedir?
Türkiyede şarjlı pompa olayı yok denecek kadar az aliexpressde 200 liraya falan var en uygun. Toptancılara bakacağım pompa için mutlaka konusunu açarım yaparsam.

Ürün hakkındaki incelemiz böyle dual actiondan da bahsediyoruz :)

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Türkiyede şarjlı pompa olayı yok denecek kadar az aliexpressde 200 liraya falan var en uygun. Toptancılara bakacağım pompa için mutlaka konusunu açarım yaparsam.

dual action dan kasıt, başlığın suyu püskürtme şeklinde değilde, toplu bir şekilde su tabancası gibi atması sanırım. Ama onu neredeyse bütün şişeler yapıyor diye biliyorum. Sprey ucunu ayarlayarak bu durum yapılabiliyor. 360 derece çalışması ise kwazar a has bir durum, o ayrı :)

200 tl yi ben çok buluyorum açıkçası...

emredkmn

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
dual action dan kasıt, başlığın suyu püskürtme şeklinde değilde, toplu bir şekilde su tabancası gibi atması sanırım. Ama onu neredeyse bütün şişeler yapıyor diye biliyorum. Sprey ucunu ayarlayarak bu durum yapılabiliyor. 360 derece çalışması ise kwazar a has bir durum, o ayrı :)

200 tl yi ben çok buluyorum açıkçası...
Dual actiondan kasıt ürünün tetiğine hem basarken hem de tetikten elini çekerken atış yapmasıdır hocam. Özetle bi kez bas-çek yapıldığında 2 kez spreyleme yapıyor şişe. Diğer şişelerde olmayan, oldukça kolaylık sağlayan bi özellik.

exorcist26

Çaylak Detaycı
Üye

Valla otomatik pompa işi benim de kafamda var dediğiniz gibi taşınabilir otomatik pompalar 200 liradan başlıyor . AliExpress Black friday indiriminde düşer diye bekledim doğru düzgün düşen yok. Nasıl yapsak bilemedim.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
toplu akım derken hocam ? koca bir set mi alıcaz şimdi :)
Yok, bazı ürünlerinin küçük amatör kullanıcılar için olanları yok, daha giriş yapmamış bize. Onun için büyük bidonlarda var. O yüzden ortak alım yapmamız gerekecek. Onun için toplu alım yazdım. Böyle olmasının bize fiyat avantajı getireceğini söyledi Erkan bey.

FloweyTurkiye

Firma Yetkilisi
Üye
Herkese merhaba, Onur beye ürünlerimizi deneyip bizi detailforum ailesiyle tanıştırdığı için çok teşekkür ediyoruz. Küçük ambalajlı hobi grubu ürünlerimiz yakın zamanlarda stoklarımızda olacak ama Onur bey’ in de söylediği gibi büyük ambalajları bölmemiz çok çok daha avantajlı olacaktır forum için