Stokları Serelim

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Nms Hakkındaki yorumlarınızı merak ediyorum abi instagramda falan paylaşacak mısınız
@onurçiko abi kusura bakmayın ya şişeyi sarı görünce Gentle Snow Foam sandım yorumda da nms yazmışım gsf yazacakken yanlış okuyup yanlış anlayıp atmışım bu sınavlarım beni öldürüyor :(

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Nms Hakkındaki yorumlarınızı merak ediyorum abi instagramda falan paylaşacak mısınız
2 tane bidon aldık 10ar kglık. İlla birileri paylaşır listedeki bölüşeceğimiz. :)) Onur dayanamadı bekleyemedi yer yok listede deyince tez canlı. Mecbur açtık 2.listeyi bu arada hala 1lt yer mevcut denemekmisteyen için. Onur hayırlı olsun orijinal ambalaj da güzrlmiş kaça geldi sorması ayıp? :)

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Daha az önce kullandım da geldim :) . Geçen yaz almıştım korumayı desteklemek için kullanıyorum. Neyse ürünün kokusu ve konsantre oranı güzel. Köpük yapmıyor doğru düzgün yani Adam’s a alıştığım için göze eksik geliyor. Kayganlık ise gayet güzel. Eldiven rahatça panel üzerinde kayıyor. Temizlik oranı için birşey diyemeyeceğim zira araç çok kirlenmeden yıkıyorum genelde. Fusso ile iyi anlaşıyorlar. Parlaklık konusunda da artısı var. Üzerine de PW geçtim tüm benzinlik boncuğa doyduk.

Not: Mesajı yazarken ikinci mesaj gelmiş ancak silmek istemedim mesajı.

Fuat

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
2 tane bidon aldık 10ar kglık. İlla birileri paylaşır listedeki bölüşeceğimiz. :)) Onur dayanamadı bekleyemedi yer yok listede deyince tez canlı. Mecbur açtık 2.listeyi bu arada hala 1lt yer mevcut denemekmisteyen için. Onur hayırlı olsun orijinal ambalaj da güzrlmiş kaça geldi sorması ayıp? :)
Ben alabilirim bir litreyi yer varsa

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Bi arkadaş yaptı bir güzellik, ayıp olur söylersem.

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Daha az önce kullandım da geldim :) . Geçen yaz almıştım korumayı desteklemek için kullanıyorum. Neyse ürünün kokusu ve konsantre oranı güzel. Köpük yapmıyor doğru düzgün yani Adam’s a alıştığım için göze eksik geliyor. Kayganlık ise gayet güzel. Eldiven rahatça panel üzerinde kayıyor. Temizlik oranı için birşey diyemeyeceğim zira araç çok kirlenmeden yıkıyorum genelde. Fusso ile iyi anlaşıyorlar. Parlaklık konusunda da artısı var. Üzerine de PW geçtim tüm benzinlik boncuğa doyduk.

Not: Mesajı yazarken ikinci mesaj gelmiş ancak silmek istemedim mesajı.
Teşekkür ederim abı sağolun

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Herkese merhaba, Onur beye ürünlerimizi deneyip bizi detailforum ailesiyle tanıştırdığı için çok teşekkür ediyoruz. Küçük ambalajlı hobi grubu ürünlerimiz yakın zamanlarda stoklarımızda olacak ama Onur bey’ in de söylediği gibi büyük ambalajları bölmemiz çok çok daha avantajlı olacaktır forum için
Bu vesile ile bende aramıza hoşgeldiniz diyorum :)

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Rica ederim.

Merak edenler için bu da fussonun bet suratına rağmen nms ve pwnin verdiği parlaklık. Araba aşağılara doğru fade out olarak ortadan kaybolmuş.

Ekli dosyayı görüntüle 3117
Fusso sevmesem de nms ve pw güzel ürünlerdir her çeyize lazım bence. Ortak alım da listeyi doldurduk 2 bidon şampuan için ama pw hala kota dolmadı ne tuhaftır ki. Koch Chemie bu ara gözüm üzerinde olan bir marka ama anlayamadığım bir şekilde katı wax üretmiyorlar. Tuhaf. @Paian eline sağlık bu arada uygulamalarını ayrı bir başlıkta bekleriz detaylıca.

UrTR

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
Bu aralar arabamıza birazcık yatırım yaptık. Deck çevirici ve paspas detaylı temizlik ile alâkalı değil ama olsun araçla ilgili olduğundan onlarıda ekledim

2ltr koch chemie fb, 4 adet aksiyon kamera ve basınçlı yıkama makinesi de gelince eksikler biraz daha azalacak

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Bu aralar arabamıza birazcık yatırım yaptık. Deck çevirici ve paspas detaylı temizlik ile alâkalı değil ama olsun araçla ilgili olduğundan onlarıda ekledim

4 adet aksiyon kamera ve basınçlı yıkama makinesi de gelince eksikler biraz daha azalacak

Hayırlı olsun öncelikle..

4 adet aksiyon kamerasını ne için kullanacaksınız acaba :D

Detaylı çekimler mi geliyor yoksa ;)

UrTR

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
Hayırlı olsun öncelikle..

4 adet aksiyon kamerasını ne için kullanacaksınız acaba :D

Detaylı çekimler mi geliyor yoksa ;)
Reis bu aralar bu youtube olayına çok fena kafayı taktım. Birkaç kişinin videolarını izliyorum böyle bizim gibi ürünleri deniyorlar. Adam daha ürünün ne işe yaradığını bilmiyor ama 3bin 5bin takipçisi var diye firmalar test etmesi için ürün gönderiyor reklam yapsın diye. Tanıdığımız bildiğiniz firmalar hemde ürün gönderenler.

İlk başta 4 tane 2k kamera alacaktım. 2 tanesini aldım fakat sonra 4k kameraya denk geldim o yüzden son 2 taneyide 4k aldım

Tahminen o 2 tane fazlalık kamerayı satarım uygun fiyattan...

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Uzun zamandır olan şampuan kaşıntı mı gidermek ve Temizlik Madeni sahipleriyle tanışmak için bugün yanlarına uğradım. YouTube ile uğraştığımı duyunca bana denemem için Auto Glym Piant Renovator hediye ettiler bu jestlerinden dolayı onlara çok teşekkür ediyorum tekrar.
Kendi aldıklarım da su şekilde.
Gyeon Bathe Essence 400ml ve Gyeon Tire 400ml
image.jpg