Stokları Serelim

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
Ortak alım ürünleri dağıtımı bekliyor.

Ekli dosyayı görüntüle 3502
Ekli dosyayı görüntüle 3503

Arada kendime de boş durmadım bunlar dışında. ;) özellikle Murat @multispace e teşekkürler m600; vp carpet cleaner; ceviz; nanolex microfiber wash ve akıp giden dibinde kalan cg extreme şampuan için.

Ekli dosyayı görüntüle 3504
Az buçuk aklım vardı, yarın o da kalmayacak. Böl babam böl bitmez bu. Şişe işi bana kaldı.:komik:

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya

Arada kendime de boş durmadım bunlar dışında. ;) özellikle Murat @multispace e teşekkürler m600; vp carpet cleaner; ceviz; nanolex microfiber wash ve akıp giden dibinde kalan cg extreme şampuan için.

Hayırlı olsun yığmışsın stoğu. nanolex microfiber wash muhteşem bir ürün, o kadar deteejen kullandım ama hiçbiri bunun yanından geçemez. Harika...

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Hayırlı olsun yığmışsın stoğu. nanolex microfiber wash muhteşem bir ürün, o kadar deteejen kullandım ama hiçbiri bunun yanından geçemez. Harika...
Her daim iyi ürün peşindeyiz Murat @multispace vesile oldu sağolsun. Miktar nasıl ayarlıyorsun Onur @onurçiko bezleri yıkarken? M600 de nihayet çeyize girdi bem ona sevindim bi de dökülen carpet cleanermış pet şişeyi delmiş ben cg extreme body wash sanmıştım o sağlammış. ;) listede alınacak 1 şampuan kaldı onu da sağolsun @mindthegap yollayacak sonra tamamım.inşallah. kesin. Umarım. :)))

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik

Hayırlı olsun tüm ürünler.

En çok merak ettiğim de mikrofiber wash ürünü.

Belki bir gün bende alırım :D

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Her daim iyi ürün peşindeyiz Murat @multispace vesile oldu sağolsun. Miktar nasıl ayarlıyorsun Onur @onurçiko bezleri yıkarken? M600 de nihayet çeyize girdi bem ona sevindim bi de dökülen carpet cleanermış pet şişeyi delmiş ben cg extreme body wash sanmıştım o sağlammış. ;) listede alınacak 1 şampuan kaldı onu da sağolsun @mindthegap yollayacak sonra tamamım.inşallah. kesin. Umarım. :)))
Hala deniyorum bende önce 4 kapak koydum, bugün 2 kapak koydum yetti. Şu anda 2 kapak ideal gibi.

razumuhin

Amatör Detaycı
Üye
İl
eskişehir
Hala deniyorum bende önce 4 kapak koydum, bugün 2 kapak koydum yetti. Şu anda 2 kapak ideal gibi.
Valla Onur ben hic memnun kalmadim nonolex microfiber sampuanindan. Sagda solda kullabdigim meg sari microfiber bezlerimi 1 kere 40 derecede 20 ml attim o siyah yag lekeleri hic cikmad.i. baltim lekeler duruyor bu sefer 30 ml sampuan ustune beyaz sirke ustune deterjan gene cikmadi :). Memnun kaldigin bezlerin ilk ve son durumlarini gorebilirmiyiz.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Yağ lekeleri, fitil izleri, jant kalıntıları, waxların yağları hepsine aynı bilinen sistemi uyguluyorum,

Hacı şakir granül lavanta sabun, karbonat sıcak su ile çiti çiti yıkama 3-4 yıkamaya bir kurumaya yakın 1:2 sirkeli suya bırakma sonra tarak marak bilirsiniz. Henüz hızlı, kısa programlı çamaşır makinamız yok alıp atamıyoruz. 10-15 yıkamaya kurulama havlusunu yıkıyoruz normal yıkamada 2-3 bez çıkıyor onda da elde çitiliyoz henüz bu tarz şampuanları merak edemiyorum.

Ama merak ettiğim bişi var şimdi sirke asidik malzme ya, gıda malzemesi, şifa diyenler dahi var. Diyorum ki acaba limon tuzunu sulandırsak sanırsam sitrik asit elde ediyoruz. Onu hem kireç lekelerinde hemde bez yumuşatmada kullanamazmıyız?

Selametle

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye