Stokları Serelim

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Nure
Güzel eldiven link atarsan alacak arkadaşlar da inceler. Bundan bende var ama elim genelde diğer aliexpressten aldığım gyeon smoothie çakmasına gidiyor. Bu eline takıp tüylerini okşamak için ideal. ;)
Nurettin sen kullandın mı? Nasıl?
Şu an bayaa tüy bırakıyor. Yıkanınca düzelir diye düşünüyorum. Sen de nasıl oldu?
Evet tüyler bayaa yumuşak ama bana koyun yünü gibi gelmedi
AliExpress'te ne buldum, inanamazsın
US $5.06 |Vehemo Super Long Hair Paws Sheepskin Car Luxury Wool Washing Polishing Gloves-in Washing Gloves from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group
Link bu ben 11.11 de aldığımda takipsiz kargo 4,5$ dı. Şimdi takipli olmuş,haliyle fiyat da artmış.

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Nure

Nurettin sen kullandın mı? Nasıl?
Şu an bayaa tüy bırakıyor. Yıkanınca düzelir diye düşünüyorum. Sen de nasıl oldu?
Evet tüyler bayaa yumuşak ama bana koyun yünü gibi gelmedi
AliExpress'te ne buldum, inanamazsın
US $5.06 |Vehemo Super Long Hair Paws Sheepskin Car Luxury Wool Washing Polishing Gloves-in Washing Gloves from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group
Link bu ben 11.11 de aldığımda takipsiz kargo 4,5$ dı. Şimdi takipli olmuş,haliyle fiyat da artmış.
Ben 3-4 kere kullandım ama aldığım linki hatırlamıyorum seninkiyle aynı mı değil mi diye. Tüyler yumuşacık uzun ve dikimi kalitesi gayet iyi. Tüy dökme olmadı kullanmadan önce de sonra da. Kullnaım sonrası bol su ile durulayıp kaba suyunu sıkıyorum açık alanda seribde kurumaya bırakıyorum kuruyunca tüylerini tarayıp ağzı kapalı zipper poşete koyuyorum.

tmac61

Tecrübeli Detaycı
Üye
@_CaN_
gizli saklı yok zaten :)

birçok cam filmcide, detailing merkezinde bulunuyor ama kaputta kullanıldığı için böyle incik boncuk işlere pek yapan olmuyor sanırım, cam filmi yapan bir yerde yaptırdım ama o da rica minnet oldu, böyle ufak işlere zaman ayırmıyor 1500 liralık kaplama dururken 200liralık iş cezbetmiyor, zaten en son çocuklara bıraktı gitti :D

bir daha yapacak olsam aşağıda uygulama merkezleri var onlardan birine yaptırırım, acemilik oldu bu sefer.

Uygulama Noktaları – STEK Türkiye

Son düzenleme:

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Hocam benim de 26 Kasım'da gümrüğe girdi hala orada :dusun:
9 günde Çin'den buraya geldi ama neredeyse 1 ay olacak hala gümrükte...
17Tracks'ten gördüğüm kadarıyla benim ürünler de 25 Kasım'da gelmiş Türkiye'ye ancak hareket yok henüz. Daha geç gelen ürünlerden teslim edilenler de oldu. Neye göre dağıtıyorlar bilmiyorum açıkçası.

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
O ne öyle bea. Dürüm sarar gibi sarmış yollamış. :komik: Benim 11 kasımlılar gelemedi hala. Aynı linkten mi aldık acaba :)
Aynen dürüp yollamışlar :komik:
Valla linki forumdan almıştım
Birkaç kişi daha bu linkten sipariş vermişti
@onurçiko @Pro hatırladıklarım
3 küsür dolardı sanırım