Stokları Serelim

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Öne çıkan konu #1,661
Hayırlı olsun hocam, gliserini siz nerde kullanıyorsunuz silecek deposunda mı öyle bir kaç yorum okudum diye hatırlıyorum başka arkadaşlarda :utandim:
Valla bende okudum aklıma geldi alayım dedim şimdi birkaç deneme yapcam
Lastik parlatıcının ham maddesi gliserinmiş lastik parlatıcı olarak debeyecem
Silecek lastikleri ses yapmaya başladı onlara sürüp bi denicem
Kapı fitillerine sürecem
Bide elime ayağıma sürecem :kop::kop:
Deneöek için aldım yani anlayacağın kullandıkça burdan hepsi için yorum yaparım ankarada bi yağmur kesilirse cumartesi temizlik vaktim gelecekte nasip bekliyorum şuan :D

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Kapı fitillerine sürecem
Deneöek için aldım yani anlayacağın kullandıkça burdan hepsi için yorum yaparım ankarada bi yağmur kesilirse cumartesi temizlik vaktim gelecekte nasip bekliyorum şuan :D

O halde sonuçlar için takipteyiz hocam :komik::komik:

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Kapı fitillerine sürecem
Kapı fitilleri toz tutuyor bilginiz olsun birde uyguladıktan sonra silmezseniz çamurumsu yapışık bir hale geliyor.
Silecek deposuna 10-15 ml yetiyor fazla koymamanızı tavsiye ederim silecek sessiz çalışır evet ama iz bırakır camda. Birde suyun püskürtüldüğü alanın etrafına sıçrayan yerlerde saçma lekeler kalır. Birde mevcut cam su iticiniz varsa onu perdeler.
Sileceklerede uyguladıktan sonra sonuca şaşıracaksınız ama silmeyi unutmayın. Silecek lastiği çok ince ve yumuşak yapıda olduğu için trimlerdeki, tekerlerdeki gibi hemen kaybolmuyor fazla zor olmayan şartlarda bir hafta iş görür. Silecekleriniz eskiyse fazla işe yaramayacaktır.
Lastiklerde çabuk gidiyor çamur görünce, ilk su testlerini rahat geçiyor.

Deneme sonuçlarını bekliyoruz bol resimli

Selametle

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Kapı fitilleri toz tutuyor bilginiz olsun birde uyguladıktan sonra silmezseniz çamurumsu yapışık bir hale geliyor.
Silecek deposuna 10-15 ml yetiyor fazla koymamanızı tavsiye ederim silecek sessiz çalışır evet ama iz bırakır camda. Birde suyun püskürtüldüğü alanın etrafına sıçrayan yerlerde saçma lekeler kalır. Birde mevcut cam su iticiniz varsa onu perdeler.
Sileceklerede uyguladıktan sonra sonuca şaşıracaksınız ama silmeyi unutmayın. Silecek lastiği çok ince ve yumuşak yapıda olduğu için trimlerdeki, tekerlerdeki gibi hemen kaybolmuyor fazla zor olmayan şartlarda bir hafta iş görür. Silecekleriniz eskiyse fazla işe yaramayacaktır.
Lastiklerde çabuk gidiyor çamur görünce, ilk su testlerini rahat geçiyor.

Deneme sonuçlarını bekliyoruz bol resimli

Selametle
Eyvallah bu bilgiler işime yarayacak dandik lastik parlatıcıyla karıştırıp denemeyi düşünüyordum zaten fitiller için sileceğim zaten maksat yumuşak tutması cam silgileri 1 senelik bosch aerotwin ama ses yapıyor bi denemek istedim cam suyuna azıcık atayım cam konusunda takıntılıyım leke yaparsa sıkıntı olur benim için siz denediniz sanırım hepsini bende bi deneyeyim umarım herkesin işine yarayacak iyi bi yöntem çıkartabilirim

UrTR

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
O zaman en kısa sürede yorumlarını bekliyoruz :D

Hayırlı olsun iyi günlerde kullan ;)
Teşekkür ederim. Bugün pedallı şekilde 150km falan yol yaptım. Öyle atla deve bir fark yok ama arabam daha eğlenceli hale geldi o kesin biraz deneyim edineyim açacağım konusunu

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

UrTR

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
Kullanmıştım bende önceki aracımda, zevkli bir alet. Hayırlı olsun.
Teşekkürler reis. Normalde pek sevmem böyle şeyleri fakat araba 1.3cdti ve 1320kg olunca hantal kalıyor ve bir destek gerekiyor malesef. İlk yazılım yaptıracaktım ama bu alet hem tanıdıkta hemde uygun fiyatlı olunca bunu aldım

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Yok abi parfümler annemin gliserin çok yönlü orange zaten her işime yarıyo seviyorum şampuanıda arkadaşlarla paylaşcaz denemek için aldım para mafiş bu ay iflas ettim :yazik:

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Yok abi parfümler annemin gliserin çok yönlü orange zaten her işime yarıyo seviyorum şampuanıda arkadaşlarla paylaşcaz denemek için aldım para mafiş bu ay iflas ettim :yazik:
Şimdiye kadar parfüme 1 kere para verdim. Gliserin desen git bir kimyacıdan al. Kolonyanın içine kat ellerin yumuşacık olsun. Araba lastiğine kullanma çünkü gliserin su tutar. Divortex alana kadar da bana yemek ısmarlasaydın :D

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Şimdiye kadar parfüme 1 kere para verdim. Gliserin desen git bir kimyacıdan al. Kolonyanın içine kat ellerin yumuşacık olsun. Araba lastiğine kullanma çünkü gliserin su tutar. Divortex alana kadar da bana yemek ısmarlasaydın :D

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yemek sıkıntı değil ne zaman dersen ısmarlarız ayıpsın abi onu paylaşacaz yazın toz almak için kullanacam abi şampuanı satılık gliserin var şampuan var :komik::kop:

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
O listeye bende dahilim. Anlaşılan 1 dürüm de bana gelecek :)
@onurçiko , @Pro sizlerinki geldi mi ? Çok uyduruk gibi, sahte olmasın :( @Pro
Benim ürün bugün geldi.
Şişesi çok da uyduruk değil. Kilit kapaklı ve içinde tıpa da konulmuş. Şişe de cam, plastik falan değil.
Yalnız sorun şu ki İstanbul da hava 5 derece. Nerde nasıl uygulama yapacağım ben :D

mr fix.jpg