Stokları Serelim

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Ekli dosyayı görüntüle 5884

Stoklarıma sevgili kardeşim @ffsahin in sayesinde vp back to future de eklenmiş oldu. Kendisine bu güzel hediyesi için sonsuz teşekkür ediyorum.
Hayırlı olsun abi, adresi karıştırmış Faik aslında bana gelecekti o neyse :komik:

Yeni raflarla çeyizi düzenledim , tam istediğim gibi olmadı ama şimdilik böyle.
Ekli dosyayı görüntüle 5885
Faik en son gördüğümden beri iki katına çıkmış stok:saskin:

Bu sene ramazan bayramında Kayseri'ye geleceğim. Bu fotoğrafı ceketimin iç cebine koyup sokak sokak seni arayacağım :D

Belki @Pro adminim yardımcı olur :D
Adresi biliyorum sen gel bi operasyon yaparız Can :fisilti:

Gelecem gelecem bayramdan sonra gelecem. Kıymalılar ayranlar benden @Pro gelirse fırın ağzıda yaparız. Evde olursan tabi :super:
Ooo hocam Kayseri buluşmasını düzenliyoruz o halde yemek sponsorumuzu bulduysak gerisi kolay :mutlu:

ffsahin

Usta Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Gayseride gömü var diyorlardı , demek buymuş.:heyecan::saskinn:<3<3
Valla bi gömüde ben bulabilirsem güzel olacak yoksa yakında iflasımı açıklarım :kop:

Maşallah gayet güzel görünüyor.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ
Teşekkür ederim abi , nazar değdirmeyim ama senin garajı çok beğeniyorum , hedefim bir gün öyle bir yer yapabilmek :)

Bu sene ramazan bayramında Kayseri'ye geleceğim. Bu fotoğrafı ceketimin iç cebine koyup sokak sokak seni arayacağım :D

Belki @Pro adminim yardımcı olur :D
Başımın üstünde yeriniz var , gelirde uğramazsanız gönül koyarım artık :D

ohh ohhh maşallah maşallah o_Oo_O
Teşekkürler :)

Maaşallah kardeşim
Toplamışsın bir şeyler ;)
:komik:
Sağolasın abi , öyle oldu biraz :D :D

Gelecem gelecem bayramdan sonra gelecem. Kıymalılar ayranlar benden @Pro gelirse fırın ağzıda yaparız. Evde olursan tabi :super:
Siz gelin yeter ki ben evde olurum , kuzinede yemek yaparım size :D .

ffsahin

Usta Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Hayırlı olsun abi, adresi karıştırmış Faik aslında bana gelecekti o neyse :komik:

Ooo hocam Kayseri buluşmasını düzenliyoruz o halde yemek sponsorumuzu bulduysak gerisi kolay :mutlu:
Abi seninkini görüştüğümüzde veririm niye kargoyla uğraştırayım seni :komik:

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Hayırlı olsun hacı
Jantlar için sanırım
Yorumlarını bekliyorum
Bu arada kaç eldiven oldu :sarki:
Teşekkür ederim hacı,
Jant için aldım ama sanırım jantlara kullanması biraz sıkıntılı olacak. Çünkü beklediğimden büyük çıktı eldiven.
Sayısını bende bilmiyorum artık, baya çok oldu.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik

Valla bi gömüde ben bulabilirsem güzel olacak yoksa yakında iflasımı açıklarım :kop:

Teşekkür ederim abi , nazar değdirmeyim ama senin garajı çok beğeniyorum , hedefim bir gün öyle bir yer yapabilmek :)

Başımın üstünde yeriniz var , gelirde uğramazsanız gönül koyarım artık :D

Teşekkürler :)

Sağolasın abi , öyle oldu biraz :D:D

Siz gelin yeter ki ben evde olurum , kuzinede yemek yaparım size :D .
Hadi bakalım bu yaz Kayseri'ye çıkarma yapacağım :D

Yasin.Dogan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Baya kullanışlı bişeymiş bu bayıldım :) Jantlar için mi ?
senin jantın dış yüzeyini bir eldivenle rahatça temizlersinde iç yüzeyi vaktini alır. Yukarıki postlarda bahsedilen bir jant fırçası var, bende onun meguiars versiyonu var, etrafına kılıf gibi bim bezinden dolayarak benim diskin (dynamic jantı) arkasında kalan elimin girmediği kısımları çok rahat ve hızlı şekilde temizleye biliyorum. senin jantlarda da işe yarar diye düşünüyorum.

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
senin jantın dış yüzeyini bir eldivenle rahatça temizlersinde iç yüzeyi vaktini alır. Yukarıki postlarda bahsedilen bir jant fırçası var, bende onun meguiars versiyonu var, etrafına kılıf gibi bim bezinden dolayarak benim diskin (dynamic jantı) arkasında kalan elimin girmediği kısımları çok rahat ve hızlı şekilde temizleye biliyorum. senin jantlarda da işe yarar diye düşünüyorum.
https://tr.aliexpress.com/item/Lucu...248.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.17524c4dAuK6Un
Dış yüzeyinde zaten sorun yaşamıyorum arka tarafı baya zor oluyor. Lİnkteki ürünü tavsiye ettiler sipariş verdim bakalım nasıl olacak. ürün geldiği zaman video çekip atarım

Tutankhamun

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Istanbul
US $10.99 |Tahmini Teslimat Zamanı
Dış yüzeyinde zaten sorun yaşamıyorum arka tarafı baya zor oluyor. Lİnkteki ürünü tavsiye ettiler sipariş verdim bakalım nasıl olacak. ürün geldiği zaman video çekip atarım
dostum bu fırçayı ovaladıktan sonra sakın hızlı çıkarma yavaş çek aksi takdirte üstün başın batacak bende vardı bundan hoşuma gitmedi sattım :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi