Stokları Serelim

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Öne çıkan konu #2,461
Stoğum İçin en anlamlı eklemlerden birisini yaptım. Tekrar teşekkürler @can26 . Çocuklara yardım amaçlı yaptığını da öğrenince ben de bağış yapmıştım.
Ekli dosyayı görüntüle 6049
Ekli dosyayı görüntüle 6050

Bu arada @Murat ın depoya da girdim. Çılgın bir ortam var:D. Buluşmaları orada yapalım :D.

Abi güle güle kullan, keşke her yere yetişebilsek ama elimizden geldiği kadarı eksik olmasın yine de :) Murat abi müsade ederse biz seve seve buluşuruz oralarda :komik:

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
@Murat beyden aldığım Zymöl Auto Wash şampuan geldi. Teşekkür ederim. Herkes bu şampuanı övüyor bakalım ben de merak ettim.

@Mydyingwish Uğur beyden aldığım Klin duo tarzında yine çok beğenilen 1500gsm değere sahip wizard gloss marlin havlumuz da geldi. Teşekkür ederim. @onurçiko da bu havluyu almam da etken oldu. Teşekkürler.

Son olarak renk ve performans uyumu güzel olan ikilinin tek kare fotoğrafı:)

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Güzel ürünler elimdeki şampuan bitsin bende zymöl alacam :deli: @Polonur şampuan gelmiş ama kovalar yok heralde :utandim:
Hocam kovalar geldi ama ucuzundan katlanır kova bizimkiler, malesef chemical guys kova takımına 350 civarı para vermeye cürret edemedim henüz, bakalım pişmanlık yaşar isek ona da bir alternatif düşüneceğim şimdilik çok açıldık kovaya da girer isem sıkıntı olacak biraz zaman geçsin.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Sayın @Dragstar süleyman abinin bizi kırmayarak zahmet edip kendi stoğundan gönderdiği Ceviz Prewash V2 ve birlikte iyi bir ikili oluşturan Secho FX2 pompamız geldi. Teşekkür ediyorum. Setimiz yavaş yavaş tamamlanıyor...

@Murat beyden aldığım Zymöl Auto Wash şampuan geldi. Teşekkür ederim. Herkes bu şampuanı övüyor bakalım ben de merak ettim.

@Mydyingwish Uğur beyden aldığım Klin duo tarzında yine çok beğenilen 1500gsm değere sahip wizard gloss marlin havlumuz da geldi. Teşekkür ederim. @onurçiko da bu havluyu almam da etken oldu. Teşekkürler.

Hayırlı olsun güzel ürünler güle güle kullan...

kizmazfatih

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir

bu ürünleri nerden aldınız.Biz nerden temin edebiliriz...

El_Diablo

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Frankfurt
@ege
Hocam ne zaman bu kaplumbagiyi gorsem ,siz aklima geliyorsunuz.
Hayirli olsun. Testleri bekleriz.

@onurçiko
Hayirli olsun Master ......

@Paian
Kiskandim vallahi. Hem bardak güzel,hem hayirli bir işe vesile olmuşun.

@Polonur
Size birsey demiyorum. Kapmişiniz detail şifasini :p

Buda benden olsun.Boyutlari tahmin ettiğimden fazla büyük çıkdı...yapacak birsey yok.

IMG_20190220_143306.jpg