Stokları Serelim

ffsahin

Usta Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Hayırlı olsun.Nasıl bir ürün, faydası nedir tavsiye eder misin?
Teşekkürler , fitilleri koruyup, parlatıyor . Ben ilk defa kullanacağım ama forumumuzda kullananlar mevcut onların uygulamarına bakarak işe yarayacağını düşünüyorum.
7283AADA-C49E-4F89-8150-4E145577CAFF.jpeg

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Şimdi hocam asıl sorun bu ürünleri ne ile nasıl ve ne miktarda kullanacağım :):):)
Detay fırçaları, jant, havalandırma, ayna içleri, amblem, benzin kapağı gibi eldiven ile ulaşması zor yerlerde,
Detay köpükleri, havalandırma içleri ve dış camdaki siyah lastikler,
PSS, tirim parçaların koruması, el uygulama pedi lazım, miktar nohut tanesi kadar
TS, iç mekan plastik koruma için, el uygulama pedi lazım, miktar nohut tanesi kadar
Concentrated, 2 kapak yeterli gelir
Sonax BSD, yıkama sonrası koruma için, her panele 1-2 fıs yeterli, ama silme için cila bezi lazım,
Kil hamurunu, 1 araç uygulaması için, 3-4 parçaya bölerek kullanmalısınız. 25-35 gr. yeterli gelir. Aracın yüzeyinde kil hamurunun kayması için sıvı kullanmanız lazım. Ben 3D Fİnal Touch kullanıyorum. Aynı ürünü cam temizliği için de kullanabilirsiniz. Arkadaşların şampuanlı su kullandığı da oluyor kil kaydırmak için. Çizmemek için çok dikkat lazım.
RRR yi kil temizliği öncesi kullanacaksınız. Sulandırma yapmıyorsunuz...

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Hayırlı olsun.Nasıl bir ürün, faydası nedir tavsiye eder misin?

Tavsiye ederim fitillerin esnekliğini ve orjinal görüntüsünü koruma açısından severek kullandığım bir ürün, uygulaması son derece pratik. Özellikle vw grubu araçların soğuk havalarda esnediği zaman fitillerden gelecek seslerinide azalttığını bizzat kendim gözlemledim. Besleyici ve koruyucu özelliği mevcut.

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Tavsiye ederim fitillerin esnekliğini ve orjinal görüntüsünü koruma açısından severek kullandığım bir ürün, uygulaması son derece pratik. Özellikle vw grubu araçların soğuk havalarda esnediği zaman fitillerden gelecek seslerinide azalttığını bizzat kendim gözlemledim. Besleyici ve koruyucu özelliği mevcut.
Pomad şeklinde olan dış plastik koruma ürünleri de aynı sonucu verir diye düşünüyorum. Vakit bulduğum an deneme yapıcam :)

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Pomad şeklinde olan dış plastik koruma ürünleri de aynı sonucu verir diye düşünüyorum. Vakit bulduğum an deneme yapıcam :)
Dış plastik koruma ürünlerinden daha çok sevdiğim bi ürün hocam bu alanda, gıcırdama toz toplama gibi huyları olmadığı için. Fitillerin tabiri caizse canlı yapısına iyi geldiğini düşünüyorum :) karşılaştırmalı olursa güzel olur o zaman

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Dış plastik koruma ürünlerinden daha çok sevdiğim bi ürün hocam bu alanda, gıcırdama toz toplama gibi huyları olmadığı için. Fitillerin tabiri caizse canlı yapısına iyi geldiğini düşünüyorum :) karşılaştırmalı olursa güzel olur o zaman
illa sende al diyosun yani :D

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Ses azaltma konusunda elimde würt silikon sprey var mesela onu zamanında kullanmıştım pek memnun kalmadım gıcırtı şeklinde plastik tirim sesleri daha da arttı sanki.

Ama orjinal görüntü ve koruma açısından tercih edilebilir tabiki

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Ses azaltma konusunda elimde würt silikon sprey var mesela onu zamanında kullanmıştım pek memnun kalmadım gıcırtı şeklinde plastik tirim sesleri daha da arttı sanki.

Ama orjinal görüntü ve koruma açısından tercih edilebilir tabiki
Silikon spreyi pek tercih etmiyorum böyle bölgelerde, zamanla silikon plastiklerin yapısına işleyerek bozulmalara,solmalara sebep olacağı fikrindeyim. Zaten trim seslerini kesmesi biraz şehir efsanesi o ürünün mutlaka bir esneklik katıyor ilk anda daha sonra sertleşmelere daha çok sebep olduğunu düşünüyorum :) Tercih sizin :)

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Detay fırçaları, jant, havalandırma, ayna içleri, amblem, benzin kapağı gibi eldiven ile ulaşması zor yerlerde,
Detay köpükleri, havalandırma içleri ve dış camdaki siyah lastikler,
PSS, tirim parçaların koruması, el uygulama pedi lazım, miktar nohut tanesi kadar
TS, iç mekan plastik koruma için, el uygulama pedi lazım, miktar nohut tanesi kadar
Concentrated, 2 kapak yeterli gelir
Sonax BSD, yıkama sonrası koruma için, her panele 1-2 fıs yeterli, ama silme için cila bezi lazım,
Kil hamurunu, 1 araç uygulaması için, 3-4 parçaya bölerek kullanmalısınız. 25-35 gr. yeterli gelir. Aracın yüzeyinde kil hamurunun kayması için sıvı kullanmanız lazım. Ben 3D Fİnal Touch kullanıyorum. Aynı ürünü cam temizliği için de kullanabilirsiniz. Arkadaşların şampuanlı su kullandığı da oluyor kil kaydırmak için. Çizmemek için çok dikkat lazım.
RRR yi kil temizliği öncesi kullanacaksınız. Sulandırma yapmıyorsunuz...
Hocam bu Concentrated’i bir kova suya mı iki kapak koyuyoruz? Bir de sonax bsd yi mikrofiber bezle silince olmuyor mu? Cila bezi hangisi bilmiyorum?