İlk golf aracımda servise gittiğimde trim sesleri ve bakım için würth ün fitil bakım ve spreyini kullanmışlardı. Ayrıca sunroof un yan tarafındaki plastik bölümlere de sıkmışlardı. Gayet etkili olduğunu düşünüyorum. Ayrıca sunroof un hareketli parçaların ada würth hhs grease kullanmışlardı.
İlk golf aracımda servise gittiğimde trim sesleri ve bakım için würth ün fitil bakım ve spreyini kullanmışlardı. Ayrıca sunroof un yan tarafındaki plastik bölümlere de sıkmışlardı. Gayet etkili olduğunu düşünüyorum. Ayrıca sunroof un hareketli parçaların ada würth hhs grease kullanmışlardı.
Kullanılıyor hocam fiyat politikalarından vs. fakat kesin çözüm ürünler değil. Fitiller için bahsettiğimiz ürün ayrı bir üretim amacıyla üretilmiş. Fakat tercih sizin yine de
evet @KaiZeN beyinde bahsettigi gibi servislerde kullanıyor. aşadaki msjımda özellikleriniz yazmıştım. tabi seçim sizin. başka alternatifler illaki vardır.
Tesekkur ederim surpriz oldu bana bu durum hic geregi yoktu saka bi yana koli ateş ediyo herkese hayırli olsun urunler ozellikle wash pad sahibine guzel urun.
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi